.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ : ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΘΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ
Ντάισελμπλουμ: Κορυφαία προτεραιότητα για την Ελλάδα η μείωση των κόκκινων δανείων !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html



Ως κορυφαία προτεραιότητα για την Ελλάδα, χαρακτήρισε την διαχείριση και μείωση των «κόκκινων» δανείων, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας μιλώντας στην οικονομική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τα NPLs να αυξάνονται και να αυξάνονται συνεχώς», υποστήριξε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως αν δεν υπάρξει ρύθμιση του ζητήματος η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα είναι αέναη.
Ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε πως δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να συμμετάσχει σε συζητήσεις για τη βιωσιμότητα ή και αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλά μόνο μετά την επιτυχή πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, οι οποίες έφτασαν σε οριακό επίπεδο το περασμένο καλοκαίρι, ο Ντάισελμπλουμ ανέφερε πως «ήταν μεγάλης διάρκειας και δύσκολες κα πλέον κοιτώντας πίσω μπορώ να πως ότι υπήρχε και πιο εύκολος τρόπος να επιτευχθεί συμφωνία».

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ερωτηθείς σχετικά, «αν το εθνικό συμφέρον είχε υπερισχύσει στις διαπραγματεύσεις τότε δεν θα υπήρχαν προγράμματα διάσωσης για άλλες χώρες».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ακόμα και αν η Ελλάδα δεν ήταν κράτος – μέλος της Ευρωζώνης, το ζήτημα της αφερεγγυότητας των νοικοκυριών θα εξακολουθούσε να βρίσκεται στο τραπέζι, σημειώνοντας ότι δεν είναι ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγω της Ευρώπης, αλλά ένα διαρθρωτικό πρόβλημα που απορρέει από την ελληνική νομοθεσία.

ΠΗΓΗ
enikonomia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates