.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑΙ της κυπριακής βουλής στην πώληση των δανείων σε τρίτους !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html


Όπως όλα δείχνουν με κυβέρνηση πρώτη φορά Αριστερά θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί των κατοικιών εξαιτίας των κόκκινων δανείων. Η Κύπρος δείχνει το δρόμο.

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Κύπρο ψήφισε σε νόμο, κατά πλειοψηφία, το τροποποιητικό νομοσχέδιο για την πώληση δανείων σε τρίτους, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση από την Τρόικα της 8ης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν οι παρόντες 26 βουλευτές των κομμάτων ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ και εναντίον οι 25 παρόντες βουλευτές του ΑΚΕΛ, ΚΣ ΕΔΕΚ, του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και του Ευρωπαϊκού Κόμματος καθώς και ο βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας.

Η Ολομέλεια ψήφισε επίσης κατά πλειοψηφία τις τροπολογίες του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ, ενώ καταψήφισε τις τροπολογίες των κομμάτων ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Κινήματος Οικολόγων και Συμμαχίας Πολιτών.


ΠΗΓΗ
http://kourdistoportocali.com/post/48136/cyprus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates