.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!
Δικαιωμένοι & Κερδισμένοι οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Τα επίδικα δάνεια των ομαδικών αγωγών κατά των τραπεζών και των εξώδικων επανακαθορισμού τραπεζικών οφειλών θα είναι τα πρώτα που θα κουρευτούν, αφού μετά τις συνεχείς δικαιώσεις των εναγόντων δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στα δικαστήρια όλης της χώρας, που ακυρώνουν πλέον μαζικά τις εναντίον τους διαταγές πληρωμής, οι τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα κατασχέσεων και πλειστηριασμών, με αποτέλεσμα, το κούρεμα των δανείων και των πιστωτικών καρτών των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ να αποτελεί πλέον για τις τράπεζες τη μοναδική λύση, προκειμένου να μην αναγκαστούν να διαγράψουν το σύνολο των αντιστοίχων απαιτήσεών τους. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο, οι τράπεζες, έδωσαν μάχες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να πετύχουν την αναβολή της συζήτησης των 2 πρώτων εναντίον τους Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ.   

Κούρεμα 3 Δις σε Κόκκινα Δάνεια : Έως τα τέλη του 2019 οι διαγραφές εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 14 δις ευρώ !!!

Σε κούρεμα οφειλών ύψους 3 δισ. ευρώ από στεγαστικά, καταναλωτικά και μικρά επιχειρηματικά δάνεια σε καθυστέρηση, θα προβούν οι τράπεζες έως το τέλος του τρέχοντος έτους σύμφωνα με την Καθημερινή.

Έως τα τέλη του 2019 οι διαγραφές εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 14 δις ευρώ.


Οι διαγραφές θα αποτελέσουν βασικό εργαλείο για το ξεκαθάρισμα του χαρτοφυλακίου των κόκκινων δανείων και θα ξεκινήσουν από τα παλιά δάνεια που είναι σε βαθιά καθυστέρηση, δηλαδή πάνω από δύο χρόνια και τα οποία έχουν ήδη καταγγελθεί από τις τράπεζες.

Aπό τις εταιρείες διαχείρισης προβληματικών δανείων, πιάνουν δουλειά με πρώτη την cepal, την κοινή εταιρεία που συνέστησαν η Alpha Bank και η ισπανική Actua.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/338620/kourema-3-dis-euro-se-daneia-/#ixzz4YMymCdzS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates