.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ !!!

ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ TAGESZEITUNG
«Ο Σόιμπλε ξέρει ότι τα μέτρα δεν λειτουργούν, όμως αγνοεί αυτήν την πραγματικότητα και ζητά πρόγραμμα λιτότητας στην ευκτική», αναφέρει σε πρωτοσέλιδο σχόλιό της η Tageszeitung !!!



«Οι Ελληνες δηλαδή πρέπει να αποφασίσουν προκαταβολικά μέτρα λιτότητας που θα εφαρμοστούν μετά το 2018, αν δεν επιτευχθούν πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 3,5%. Ο Σόιμπλε συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας. Ξέρει ότι τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα δεν λειτουργούν, αλλιώς θα ήταν περιττό να ζητά και νέα. Παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα μετατρέπεται σε γερμανική αποικία» σημειώνει η εφημερίδα του Βερολίνου.

Και προσθέτει: «Μπορεί στους Γερμανούς εκλογείς να αρέσει η δύναμη του Σόιμπλε, εκτός συνόρων όμως παγιώνεται δυσάρεστη εικόνα: η Γερμανία εμφανίζεται σαν παράλογος ηγεμόνας που κυριαρχεί στην Ευρώπη και βασανίζει βάναυσα τις ασθενέστερες χώρες. Κι αυτό κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να το πληρώσουμε».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως ο μέγας κίνδυνος αυτήν την στιγμή για την Ευρώπη δεν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως πολλοί φοβούνται απλοποιώντας τα πράγματα, αλλά η ύπαρξη της Ευρώπης κρίνεται αλλού: στην Ελλάδα.


πηγη: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates