.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

BOMBA !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ !!!

Γράφει Ξανθίππη Γκλαβοπούλου

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ
Έτσι, σύμφωνα με τον Πίνακα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην στήλη (Ζ), Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ, εγώ δηλαδή, θα ζήσω άλλα 29 χρόνια !!!


Ρε θα σας πάρουν με τις πέτρες και δεν θα ξέρετε που θα κρυφτείτε!
Η μία γιαγιά μου έζησε 103 και η άλλη 97..Θα το ρημάξω το ταμείο αλλά δεν θα ζείτε εσείς για να βλέπετε....

Σύμφωνα με επικουρικό ταμείο μας και τα χαρτιά που προσκόμισαν σε ασφαλιστικά μέτρα οι άνθρωποι των τραπεζών, η προσδοκώμενη ηλικία μου είναι άλλα 29 χρόνια, συνεπώς θα το ρίξω έξω!
Δεν έχει ξαναγίνει σε αίθουσα δικαστηρίου τέτοια μακάβρια έγγραφη κατάθεση εγγράφου, όπως αυτή που έκαναν πριν λίγες ημέρες στην Ευελπίδων οι Δικηγόροι του κ. Πετράκη –Προέδρου Δ.Σ. ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και του κ. Γκιάτη Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ALPHA BANK !
Ενώ εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα των Συλλόγων Συνταξιούχων κατά του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για να μην επιστραφούν οι εισφορές εργοδότη και εργαζόμενου στους Εργοδοτικούς Συλλόγους και να μην επιτραπεί η διάλυση του Επικουρικού μας Ταμείου, οι κύριοι του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ κατέθεσαν πίνακα με τα ονόματά μας.
Στον πίνακα παρουσίαζαν τις εισφορές μας (χωρίς βέβαια τις επί 30 χρόνια αποδόσεις των κεφαλαίων μας) και άκουσον-άκουσον οι απάνθρωποι, στην στήλη (Ζ), παρουσίασαν την προσδοκώμενη ημερομηνία του θανάτου μας!!! (ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΣΕ ΕΤΗ) !!!
Έτσι σύμφωνα με τον Πίνακα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην στήλη (Ζ), Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ εγώ δηλαδή θα ζήσω άλλα 29 χρόνια...
Δεν θα πεθάνουμε όποτε θέλουν αυτοί να μας ξεφορτωθούν, θα ζήσουμε μέχρι την ηλικία του Μητσοτάκη και βάλε..
Σε ένα ταμείο που θα μπορούσε σύμφωνα με τα αποθεματικά του να είναι αυτοδιαχειριζόμενο ταεκατομμύρια η τράπεζα τα βλέπει σαν τούρτα παγωτό αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που δούλεψαν σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates