.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ & ΤΟΥ GREXIT !!!

ΓΙΝΑΤΕ ΕΠΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ GREXIT !!!
ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ GREXIT & ΔΡΑΧΜΗ : 
Αυτή είναι η γερμανική πρόταση για πενταετές Grexit, ανθρωπιστική βοήθεια και «υποθήκη» της περιουσίας μας !!!


Διέρευσε στον Τύπο το έγγραφο με την πρόταση που είχε στα χέρια του ο Βόλφανγκ Σόιμπλε και η οποία πρότεινε μεταξύ άλλων στην Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ για πέντε χρόνια.
Στο κείμενος σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι οι νέες προτάσεις της Ελλάδας δεν κρίνονται επαρκείς και προτείονονται δυο τρόποι- σχέδια για την Ελλάδα.
Ο ένας τρόπος είναι η Ελλάδα να μεταβιβάσει περιουσιακά στοιχεία ύψους 50 δις Ευρώ σε ένα ταμείο, το οποίο θα πουλά προς αποπληρωμή του χρέους, ενώ ένας δεύτερος τρόπος θα ήταν ένα «διάλλειμα» της Ελλάδας από το Ευρώ για τουλάχιστον πέντε χρόνια που θα συνοδεύεται από αναδιάρθρωση του χρέους. Στην δεύτερη αυτή περίπτωση, σύμφωνα με το έγγραφο που επικαλείται η FAZ, η Ελλάδα παραμένει κράτος μέλος της Ε.Ε. και θα λάβει «αναπτυξιακή, ανθρωπιστική και τεχνική βοήθεια».
Πληροφορίες από τη Die welt αναφέρουν ότι το έγγραφο Σόϊμπλε δόθηκε στον Ντάισελμπλουμ και στα χέρια υπουργών οικονομικών που συντάσσονται με τη Γερμανία για Grexit ή λύση ανατολικής Γερμανίας με υποθήκευση Ελληνικής περιουσίας. «Οι προτάσεις σας, δεν έχουν νόημα πολιτικό, οικονομικό, νομικό», είπε ο Σόιμπλε στον Τσακαλώτο στο Eurogroup. Η Φιλανδια μπλοκάρει τη συμφωνία και απαιτεί να φύγει η Ελλάδα.
Δείτε στη συνέχεια ολόκληρο το πρωτότυπο έγγραφο :



soimple_grexit

ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%8A%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%B3/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates