.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ κλπ διπολικές -αν όχι τριπολικές και τετραπολικές- τοποθετήσεις ! ! !


Τελικώς, υπάρχει σε όλη αυτήν την κατάσταση ΜΙΑ [1], μόνον ΜΙΑ αλήθεια που να περιλαμβάνει όμως ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Πώς μπορεί να "δεθεί" το παρελθόν με το παρόν, οι υποχρεώσεις με τη νομιμότητά τους ή την παρανομία τους και το υπάρχον οικονομικό σύστημα σε ενιαίο νόμισμα ή η μετάβαση σε εθνικό;

Τί δικαιώματα έχουμε ως Κράτος και τί ως Λαός; Συρρέουν τα δικαιώματα αυτά, ταυτίζονται;

Γιατί δεν κάνουν αυτό ή εκείνο ή το άλλο ή το παρ' άλλο;

Πουλώντας νησιά, νεφρά και ότι άλλο βρεθεί, θα έχουμε τελικώς όργανα κατά την Ανάσταση (την Οικονομική) ή θα αναστηθούμε ζόμπις; Και τί θα γίνει την "επόμενη μέρα";


Σε όλα αυτά τα ερωτήματα και ερωτηματικά μπορείτε και μόνοι σας να απαντήσετε ΑΡΚΕΙ να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση ενός μέλους του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!

Και εξηγούμαι για να μήν παρεξηγούμαι

Συνοπτικά, το μέλος μας καταθέτει Αγωγή κατά των Τραπεζών του και από την ίδια ημέρα οι Τράπεζες οφείλουν κατά το Νόμο να απέχουν μέχρις εκδικάσεως της εν λόγω Αγωγής.

ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

Δηλαδή και με απλά λόγια, να χρησιμοποιήσει ΕΝΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ (νομικούς τρόπους) για να ΑΠΟΦΥΓΕΙ την πληρωμή ή έστω να την ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΕΙ για το αόριστο 'αύριο' !!!

Η διαφορά όμως του δανειολήπτη-μέλους και της δανειολήπτριας-Χώρας, ξεκινά από ΣΗΜΕΡΑ.

Πιο αναλυτικά:
Στην περίπτωση του δανειολήπτη-μέλους: 
Αυτός/ή "κόβοντας" τους δεσμούς με τις Τράπεζες, στηρίζεται μόνον στην προσωπική του εργασία.

Στην περίπτωση της δανειολήπτριας-Χώρας:
Η προσωπική της εργασία είναι η ΠΑΡΑΓΩΓΗ και ΕΞΑΓΩΓΕΣ της παραγωγής (βιαστήκατε να πείτε ότι εργασία είναι η είσπραξη Φόρων,ε;).

Και άντε πες ότι υπάρχουν ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΥΛΕΣ & ΥΛΙΚΑ για την ΠΑΡΑΓΩΓΗ (που δεν, αλλά ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν) .... Πού θα τα εξάγεις ;;;

Κύριοι/Κυρίες,

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να Σας αποκαλύψω ότι ο πλανήτης ΓΗ έχει ΕΝΑ [1] ενιαίο κι αδιαίρετο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 

Μπορεί να έχει 5-6 και παραπάνω Θρησκείες ... ΑΛΛΑ το ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι ΚΟΙΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΠΟΠΤΗ.

Ήγουν, τουτέστιν, δηλαδή, μ' άλλα λόγια, ήτοι ... εάν "πιστολιάσεις" το ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα αναγκαστείς να γίνεις ... Βόρειος Κορέα. 

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

Και δηλαδή γιατί οι εκλογές, η αλλαγές των Κυβερνήσεων κλπ κλπ ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ή/και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ .... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ !!!!

Η Κυβέρνηση ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ το Κράτος και από τους μέχρι σήμερον διαχειριστές ... μάλλον θα μας κόψουν το ρεύμα γιατί τα κοινόχρηστα τα φάγαν στον κηπουρό.

ΥΓ: Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν "κενά" (π.χ. δεν αναπτύχθηκε το θέμα του Τουρισμού κλπ) ΑΛΛΑ τα δύο μείζονα θέματα για ενδοσκόπηση έχουν αναφερθεί: 1)το ενιαίο χρηματοπιστωτικό σύστημα & 2)το ζήτημα διαχείρισης.

Με εκτίμηση

  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates