.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ: ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΔΑΩΝ Η ΥΠΟΠΤΩΝ ;;;

   Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 

 Σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη του Ευρωπαϊκού Κανονισμού (ευρωπαϊκό παράγωγο δίκαιο άμεσης εφαρμογής) ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ η σύσταση Επιτροπής ΕΛΕΓΧΟΥ.

Η εν λόγω ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ συγκροτείται από τον οικείο Υπουργό Οικονομικών (ή/και Οικονομίας), εκπρόσωπο του Γενικού Λογιστηρίου του ενδιαφερόμενου Κράτους και τον Κεντρικό Τραπεζίτη του εν λόγω Κράτους -Μέλους.

Αντ' αυτού


Η κυρία Πρόεδρος της Βουλής, ανέλαβε αυτοβούλως (;) και συνέστησε την =>





ΑΝΤΙ λοιπόν να συσταθεί η εκ του Νόμου προβλεπόμενη Επιτροπή ΕΛΕΓΧΟΥ, της οποίας το πόρισμα θα είχε Νομική Υπόσταση ενώπιον όλων των Θεσμών, συνεστήθη μια "μάζωξη" που έφερε τον τίτλο "Επιτροπή ΑΛΗΘΕΙΑΣ Δημοσίου Χρέους", της οποίας το πόρισμα ΔΕΝ έχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ πλην αυτής ταύτης για την οποία και χρησιμοποιήθηκε, ήτοι της προς "Λαϊκήν Χρήσιν και Κατανάλωσιν".

Δεδομένου λοιπόν ότι, το εν λόγω "πόρισμα" της ,νομικά δήθεν έγκυρης, Επιτροπής ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ είχε, ΔΕΝ έχει και προφανώς ΔΕΝ θα αποκτήσει ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ !!!

Δεδομένου επίσης ότι, μέχρις και σήμερον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ η Νομικά ΕΓΚΥΡΗ και φέρουσα έννομα αποτελέσματα Επιτροπή ΕΛΕΓΧΟΥ !!!

Δεδομένου τέλος ότι, αφ' ενός η έξωθεν υπευθυνότητα ανήκει εξ ολοκλήρου στον Αρχηγό του όποιου σχήματος, αφ' ετέρου δε εσωτερικά θα πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι των ως άνω πράξεων και παραλείψεων !!!

Ερωτάσθε κύριε Πρωθυπουργέ:

"Τί προτίθεστε να πράξετε σχετικώς" ;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates