.

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ & ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΦΑΠΑΞ ;;;

ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ 243 ΕΦΑΠΑΞ, ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Αυτό προέκυψε από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο ΤΠΔΥ !!!



Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων: Χωρίς δικαιολογητικά πήραν 20 άτομα τα εφάπαξ;

Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τα κεφάλια των μελών του δ.σ. του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων και του προέδρου του κ. Γεράσιμου Φραγκισκάτου, καθώς πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως δίχως τα δικαιολογητικά που ο νόμος ορίζει, έλαβαν πρόωρα και με την κατ' εξαίρεση διαδικασία τα εφάπαξ τους περί τα 20 άτομα από το Ταμείο.

Μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που προκάλεσε η δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ότι 243 συνταξιούχοι παρά το πάγωμα των πληρωμών εφάπαξ, έλαβαν τα χρήματά τους νωρίτερα από τις χιλιάδες άλλους που καρτερικά περιμένουν, πηγές αναφέρουν πως τεκμηριώθηκε ότι τουλάχιστον 20 περιπτώσεις ήταν εκείνες που πήραν τα λεφτά τους δίχως να έχουν καν προσκομίσει τα έγγραφα που όφειλαν.

Σε περίπτωση που αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα πρέπει η διοίκηση του Ταμείου να τοποθετηθεί για ποιο λόγο δεν υπήρξε κλήτευση των προσώπων αυτών για να δώσουν τα έγγραφα και φυσικά να δούμε εάν η επιλογή τους υπήρξε αντικείμενο συναλλαγής ή οποιασδήποτε άλλης περίεργης διαδικασίας.

Η όλη υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr συζητήθηκε προ ημερών στο δ.σ. του Ταμείου μετά από σχετική έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Ελέγχων. Τώρα η διοίκηση θα πρέπει να δώσει άμεσα το σχετικό πόρισμα στη δημοσιότητα ώστε να φανεί ποια είναι η αλήθεια.


πηγη: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates