.

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ;;;

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Περίεργες διαρροές σχετικά με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής !!!



Κύκλοι που πρόσκεινται στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας διαρρέουν σχετικά με την υπόθεση πώλησης της θυγατρικής της, της Εθνικής Ασφαλιστικής πολύ περίεργα πράγματα που δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Συγκεκριμένα την ώρα που έχουν κατατεθεί δεσμευτικές προσφορές διαρρέεται ότι α) σκέφτονται να αλλάξουν το προς πώληση ποσοστό από 75% σε 100% και β) ότι η πώληση θα συσχετιστεί με το συμβόλαιο bancassurance, δηλαδή το συμβόλαιο για την πώληση από την Εθνική Τράπεζα τραπεζοασφαλιστικών προϊοντων της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Κι όμως, οι υποψήφιοι αγοραστές δεν ειδοποιήθηκαν σχετικώς ενώ το συμβόλαιο σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνεται στις προσφορές.

Δεν γνωρίζουμε εάν όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που δεν συνάδουν με ένα τόσο σοβαρό διαγωνισμό σχετίζονται με κάποιο γεύμα στο ξενοδοχείο Μύλος του Hilton, ούτε εάν σχετίζονται με κάποιες καθυστερήσεις, που παρατηρούνται στη διαδικασία..

Για την ιστορία να πούμε ότι οι κινέζοι της Fosun είχαν ζητήσει δύο φορές παράταση της ημερομηνίας κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών γιατί δεν ήταν έτοιμοι. Η ίδια εταιρεία συμμετέχει στην κοινοπραξία της Lamda Development στο Ελληνικό. Η Lamda Development είναι συμφερόντων Λάτση, ο οποιος είναι μέτοχος στην Εθνική Τράπεζα.

Προσφορές κατέθεσαν εκτός από την Fosun το σχήμα του ελληνοαμερικανού J. Calamos με την Exin Group, και δύο άλλες κινεχζικής προέλευσης οι Wintime και Gongbao.


πηγη: marketfair.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates