.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΑΝ 85.000€ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑ !!!

 



Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στην Κρήτη, περιέγραψε τα όσα έζησε και πλέον οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πώς έχασε τα χρήματα που είχε σε τραπεζικό του λογαριασμό…

Ένα τεράστιο χρηματικό ποσό το οποίο φτάνει τα 85.000 ευρώ έχασε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ένας επιχειρηματίας στην Κρήτη και συγκεκριμένα ένας ιδιοκτήτης βενζινάδικου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, έξω από το Ηράκλειο.

Πρόκειται για ένα ακόμα θύμα ηλεκτρονικής απάτης, από τα πολλά που καταγράφονται σχεδόν καθημερινά. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/6) στο ΑΤ Χερσονήσου, άγνωστος τηλεφώνησε στον επιχειρηματία και με το πρόσχημα παραγγελίας μεγάλης ποσότητας πετρελαίου, τον εξαπάτησε, αποσπώντας του, τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, κατάφερε να μπερδέψει τον επιχειρηματία στέλνοντας του διάφορα λινκ μέσω των οποίων υποτίθεται ότι θα γινόταν η πληρωμή της παραγγελίας. Αντ’ αυτού όμως ο απατεώνας κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων και να του αποσπάσει 85.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, όταν ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη, ήταν ήδη αργά καθώς τα χρήματα είχαν ήδη κάνει φτερά. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο 24ωρο, θύμα των απατεώνων έπεσε και μία γυναίκα στο Ηράκλειο η οποία δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα που παρίστανε τον λογιστή της.

Ο λογιστής που αποδείχθηκε απατεώνας, κατάφερε να την μπερδέψει και της απέσπασε ηλεκτρονικά 18.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates