.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!

 


Ισχυρή ήταν η ελληνική παρουσία στο συνέδριο που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον, μετά από διάλειμμα δύο ετών λόγω πανδημίας. Το παρών έδωσαν ο Αλμπερτ Μπουρλά, CEO της Pfizer, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, πρόεδρος της Τιτάν, o Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Κυριάκος Πιερακάκης, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ο Μάρκος Βερέμης, συνιδρυτής και πρόεδρος της Upstream.

Αυτά τα δύο χρόνια άλλαξαν πολλά και αυτό ήταν εμφανές στην ατζέντα, διαβάζουμε στον διεθνή Τύπο. Πίσω στο 2019 κυριαρχούσαν αισιόδοξα θέματα όπως «Τι έρχεται για την Ευρώπη;» και «Μια σταθερή στρατηγική τάξη». Φέτος… χάος και κρίσεις: «Παγκόσμιες ανακατατάξεις» και «προκλήσεις του ΝΑΤΟ» απασχόλησαν πολιτικούς, επιχειρηματίες και καθηγητές στις συζητήσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental.

Ως προς το τι διημείφθη, μην περιμένετε πολλές λεπτομέρειες. Όπως θυμίζει ο Guardian, υπάρχει ελάχιστη δημοσιογραφική κάλυψη, εν μέρει γιατί υπάρχουν στενοί δεσμοί με τις υπηρεσίες πληροφοριών. Η Bilderberg συγκροτήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 ως ένα κοινό έργο βρετανικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και από τότε οι συναντήσεις είναι τόσο κλειστές, που ο διεθνής Τύπος έπαψε να προσπαθεί να διεισδύσει.

Η σύνθεση του φετινού συνεδρίου, με επικεφαλής τον επικεφαλής της CIA William Burns, αντανακλούσε αυτές τις ρίζες…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates