.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ !!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
Εκτός ότι η ΕΤΕ έκλεψε τους δικαιούχους του ΛΕΠΕΤΕ-υπαλλήλους της, τώρα εκδίδει και διαταγές πληρωμής εναντίον τους...Μιλάμε για κανονική ΑΛΗΤΕΙΑ !!!


Νέα δικαστική επιτυχία της ΚyrowsLawOffices των Γιάννη Κυριακόπουλου και Μαίρης Σκιαδιώτη

ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ του ΛΕΠΕΤΕ

Με την πολύ πρόσφατη απόφαση υπ’αριθμ. 474/2022 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η KyrosLawOffices πέτυχε την ακύρωση διαταγής πληρωμής που εξέδωσε η ΕΤΕ σε βάρος οφειλέτη-εντολέα μας (δικαιούχου ΛΕΠΕΤΕ), καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε την ύπαρξη εκκρεμοδικίας από την προηγούμενη άσκηση αγωγής του κατά της Τράπεζας με αίτημα την αναπροσαρμογή της δανειακής σύμβασης λόγω μεταβολής των συνθηκών και αδυναμίας καταβολής με ευθύνη της τράπεζας.

Πρόκειται για μία απόφαση ιδιαιτέρως σημαντική και ελπιδοφόρα, αφού με τον τρόπο αυτό, παρέχεται ουσιαστική δικαστική προστασία στους δανειολήπτες της ΕΤΕ και συνταξιούχους της, που έχουν ήδη ασκήσει αγωγές για την αμφισβήτηση/αναπροσαρμογή των οφειλών τους.

Συνεπώς, έως την οριστική κρίση του Δικαστηρίου, όπου απευθύνεται η παραπάνω αγωγή, η Τράπεζα δεν μπορεί να προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες και αναγκαστική εκτέλεση σε βάρος του οφειλέτη της και σε βάρος της περιουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates