.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΕΠΤΑ (7!!!) ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

15 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & SERVICERS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Με τις δικαιώσεις τους, επειδή είναι οριζόντιες, να αφορούν και όλους εσάς που αντιμετωπίζετε τα ίδια ακριβώς προβλήματα από τράπεζες, servicers και funds.
Θερμά συγχαρητήρια στους Δικηγόρους της Επιστημονικής μας Ομάδας, κκ Λεωνίδα Στάμο και Άννα Ιγνατένκο, για τις νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html


Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος και τον Πτωχευτικό Νόμο. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΜΠΑθηνών 596/2022

ΜΠΑθηνών 597/2022

ΕιρΑθηνών 458/2022

ΜΠΧανίων 147/2022

ΜΠΑθηνών 3946/2022

ΕιρΑθηνών 462/2022

ΜΠΑθηνών 3896/2022


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος και τον Πτωχευτικό Νόμο. Και η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση, για την προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη, από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates