.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

 


Διαβάστε το κάτωθι απόσπασμα από το ot.gr και θα καταλάβετε: 


Αν δε θέλει το κοράκι τότε ποιος;

Δεν έχω καλά νέα να σας μεταφέρω για το νέο φορέα που θα αποκτά ακίνητα ευάλωτων και υπερχρεωμένων νοικοκυριών, τα οποία στη συνέχεια θα τους τα μισθώνει, ώστε να διατηρήσουν τη στέγη τους.

Όπως έχει στηθεί ο μηχανισμός, το κράτος θα καταβάλλει επίδομα ενοικίου έως και 210 ευρώ το μήνα και τα υπόλοιπα θα τα βάζει ο ενοικιαστής, ο οποίος μετά από 12 χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να επαναγοράζει το σπίτι του.

Ο διαγωνισμός για την αναζήτηση επενδυτή που θα αναλάβει τη δουλειά έχει ξεκινήσει. Οι προβλέψεις όμως δεν φαίνεται να είναι θετικές.

Όπως μου έλεγε κορυφαία πηγή από τον κλάδο των εταιρειών διαχείρισης από δάνεια και πιστώσεις, πρόσφατα επικοινώνησε με συνάδελφό του στη Βρετανία, που ασχολείται με αυτές τις δουλειές και τον ρώτησε εάν ενδιαφέρεται.

Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη. «Δε θέλω να μπλέξω με τίποτα με εξώσεις». Η πηγή μου με ενημέρωσε ότι εάν η συγκεκριμένη εταιρεία, την οποία χαρακτήρισε ως «πιο κοράκι πεθαίνεις», δεν θέλει τι δουλειά αυτή, τότε ποιος;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates