.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΟΥ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

 



Λαμπρή καριέρα έκανε στην εκπροσώπηση και εξυπηρέτηση πολιτών, μία 50χρονη που εμφανιζόταν ως δικηγόρος και έπειθε τους ανυποψίαστους πελάτες της να της δώσουν χρήματα, προκειμένου να τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους.

Στην τελευταία της «υπόθεση» ανέλαβε να εκδώσει κάποιο πιστοποιητικό έναντι αμοιβής 1.000 ευρώ. Μόνον, που μετά τη σύλληψή της, πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τη… δικηγορική της δεινότητα για να πείσει τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές πως δεν εμπλέκεται σε υπόθεση οργανωμένης απάτης. 

Είναι ενδεικτικό πως μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών, η συγκεκριμένη γυναίκα διέπραξε την τελευταία τετραετία συνολικά 56 απάτες και 1 απόπειρα απάτης, προσποιούμενη τη δικηγόρο, ενώ κάποιες φορές χρησιμοποιούσε και άλλες ιδιότητες για να αποσπάσει χρήματα.

Συνολικά, από τις παραπάνω περιπτώσεις αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 127.167 ευρώ, ενώ προσπάθησε να αποσπάσει ακόμη 3.500 ευρώ. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε και βάσει όσων στοιχείων συγκέντρωσε η αστυνομία, η κατηγορούμενη είχε και συνεργό, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates