.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 5 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ !!!




Για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος, απάτη, παράβαση του νόμου περί διοργάνωση τυχερών παιγνίων και εγκληματική οργάνωση !!!

Τι αποκαλύπτει το dikografies.blogspot.com:

Μια μεγάλη δικαστική έρευνα για τις στοιχηματικές εταιρείες βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open".

Διερευνώνται από την Εισαγγελία Αθηνών πέντε κακουργήματα για νόμιμη στοιχηματική εταιρεία, οι οποία ανακατευθύνει τα κέρδη της σε φορολογικούς παραδείσους. 

Τα αδικήματα είναι φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος, απάτη, παράβαση του νόμου περί διοργάνωση τυχερών παιγνίων και εγκληματική οργάνωση.

Ειδικά ο νόμος 4002/2011 επισύρει ποινές κάθειρξης από 10 έως 15 χρόνια. 

Το έναυσμα της έρευνας έδωσε η εισαγγελέας Εφετών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου και ήδη η εισαγγελέας εσωτερικής ποινικής δίωξης Σαπφώ Κατσανάκη συσχετίζει τις δικογραφίες, τις οποίες απέστειλε στην Οικονομική Αστυνομία.

Στην εισαγγελική αναφορά για το σκάνδαλο των στοιχηματικών εταιρειών περιέχονται συγκεκριμένα στοιχεία για νόμιμη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, η οποία φροντίζει να κατευθύνει είτε τους πελάτες της είτε τα ίδια της τα κέρδη σε τρεις διαφορετικές χώρες: Στη Μάλτα, στην Εσθονία και στο Κουρασάο της Καραϊβικής. 

Μάλιστα υπό την ίδια άδεια φέρονται να λειτουργούν τα τελευταία τρία χρόνια 19 στοιχηματικές ιστοσελίδες με τελείως διαφορετικά ονόματα. 

Οι αρχές ερευνούν το πόθεν έσχες του ιδιοκτήτη της νόμιμης ελληνικής εταιρείας στοιχήματος, ενώ ο φορολογικά υπεύθυνος της ίδιας εταιρείας είναι ήδη κακουργηματικά κατηγορούμενος στον 4ο ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates