.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ & ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ;;;

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μετά τους Σιουφαίους, τον Πάτση, τον εξάδελφο Τσακαλώτο και την Λούκα Κατσέλη, θα πέσει πολύ βαριά στο πολιτικό σύστημα μια ακόμη εξώνηση στους τραπεζίτες και τα κοράκια των πλειστηριασμών. Ειδικά, όταν, αυτή την φορά, η όποια τυχόν εμπλοκή Ζαββού και Σαμαρά, καθίσταται αυτεπαγγέλτως ύποπτη, λόγω της συμμετοχής στο σχήμα της εθνικής πατσαβούρας του ΔΝΤ, Μιράντας Ξαφά !!!




Τι γράφει το bankstersae.blogspot.com:


Οταν μιλάμε για ανάπτυξη σε αυτήν την χώρα μάλλον κάτι τέτοιο εννοούμε..Οταν οι πολιτικοί μας δεξιοί και αριστεροί μιλάνε για διαχείριση κόκκινων δανείων και τα ακούμε από τα επίσημα χείλη των υπουργών πως είναι καλό για την χώρα και την οικονομία να βγαίνουν τα σπίτια του λαού σε πλειστηριασμούς τώρα αντιλαμβανόμαστε οι πάντες τι εννοούν..


Το 2018 συστάθηκε η εταιρεία με την επωνυμία ORILINA PROPERTIES ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Οπως θα δείτε στο παρακάτω έγγραφο μέλη του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας είναι ο κύριος Στυλιανός Ζαββός ο οποίος τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα με τον νυν υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης της ΝΔ και υπεύθυνο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα δηλαδή της τράπεζες Γεώργιο Ζαββό και πως να μην συμβεί αυτό μια πρόκειται για τον αδερφό του.


Το δημοσίευμα από την εφημερίδα Παραπολιτικά μας αναλύει το ποιος είναι και ποια η σχέση του με τον George Soros



Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό εάν δείτε παρακάτω ως μέλος του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας είναι και η πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ κυρία Μιράντα Ξαφά, η οποία είναι γνωστή για τις τοποθετήσεις της περί των μνημονίων και των επικείμενων πλειστηριασμών.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΑ




Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 105.000.000 €.



ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ..


ΒΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ






ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates