.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΟΜΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΗ ΤΩΝ FAKE NEWS !!!



Αν ο Πολάκης παραδώσει την δημόσια υγεία, όπως παρέδωσε ο Τόμπρας τον ΟΤΕ, τότε, μέχρι και οι εχθροί του, θα πρέπει να τον ευγνωμονούν, ακόμη και μέσα από τις φυλακές !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Ο Θεοφάνης Τόμπρας (1932 - 1996), κατά την περίοδο στην οποία αναφέρεται το ψευδές,  συκοφαντικό και προσβλητικό της μνήμης νεκρού δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, διετέλεσε υποδιοικητής, διοικητής και γενικός διευθυντής του ΟΤΕ (1981 - 1989). Επί των ημερών του ο ΟΤΕ έγινε η πιο κερδοφόρα ΔΕΚΟ, ενώ  ολοκληρώθηκε η κατασκευή και ξεκίνησε η λειτουργία του επιβλητικού Μεγάρου του Οργανισμού στο Μαρούσι.

Επί διοικήσεώς του, έγινε σημαντική δουλειά στον τομέα του εκσυγχρονισμού των τηλεπικοινωνιών, που αναγνωρίστηκε ακόμη και από τους πολιτικούς αντιπάλους του, ενώ έδειξε και ιδιαίτερη φροντίδα για το προσωπικό του οργανισμού, ικανοποιώντας τα περισσότερα αιτήματα των εργαζομένων.

Παραιτήθηκε από τη γενική διεύθυνση του ΟΤΕ στις 2 Ιουλίου του "βρώμικου 89", δηλαδή την ίδια μέρα που έγινε ο σχηματισμός της κυβέρνησης Τζαννετάκη. 

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ανέφερε:

«Από τη στιγμή που έπαψε να είναι Πρωθυπουργός της χώρας ο Ανδρέας Παπανδρέου, ας μου επιτραπεί την ίδια ακριβώς στιγμή να σταματήσω κι εγώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΟΤΕ σαν Γενικός Διευθυντής. Εκφράζω την αφοσίωση, την ευγνωμοσύνη και την λατρεία μου στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον βεβαιώνω ότι εκπλήρωσα στο ακέραιο το καθήκον μου απέναντι στο Λαό και το δημόσιο συμφέρον. Προς όλους τους εργαζομένους του Οργανισμού εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες και τους καλώ να μην ξεχάσουν ποτέ ότι μαζί αναλάβαμε το 1981 έναν ΟΤΕ καταβυθιζόμενο στα ελλείμματα και τον αβάσταχτο εξωτερικό δανεισμό. Αυτόν τον ΟΤΕ ανεβάσαμε μαζί στο ύψος των 30 δισεκατομμυρίων κερδών και φυσικά στον μηδενισμό του δανεισμού. Θέλω και εύχομαι, αυτό το επίτευγμα σεις οι εργαζόμενοι να το τιμήσετε και να το περιφρουρήσετε.»

Μετά την πτώση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το καλοκαίρι του 1989, κατηγορήθηκε για τις καταθέσεις του ΟΤΕ στην Τράπεζα Κρήτης (τμήμα του σκανδάλου Κοσκωτά) καθώς και για παράνομες τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ. 

Για την πρώτη υπόθεση αθωώθηκε, ενώ η δεύτερη δεν έφτασε ποτέ στη δικαιοσύνη, επειδή η Βουλή ανέστειλε τη δίωξη. Το κατάλαβες αυτό τελειωμένε εφημεριδοπώλη ;;;

Στην συνέχεια, όπως όλοι γνωρίζετε, το κορυφαίο αυτό επίτευγμα του ΟΤΕ, χαρίστηκε από τους χορηγούς και τα αφεντικά του τελειωμένου εφημεριδοπώλη, στους Γερμανούς !!!

Γι' αυτό και τους πονάει ακόμη ο Τόμπρας. 

Όχι μόνο επειδή έφτυνε εκεί που, χρόνια τώρα, εκδότες και εκδιδόμενοι, γλείφουν, τρώνε και προσκυνάνε. 
Όχι μόνο επειδή δεν τον αγοράσανε, παρέα με όλους τους υπόλοιπους.
Όχι μόνο επειδή τον τρέμανε, αφού ήξεραν ότι τους είχε για την πλάκα του.    
Αλλα και γιατί τους χάλασε το ψευδεπίγραφο αφήγημα περί της δήθεν αδυναμίας του δημοσίου να εξυγιάνει τις ΔΕΚΟ και να τις κάνει κερδοφόρες επιχειρήσεις, με μηδενικά χρέη, με πραγματικά κέρδη, με πλεονάσματα στα ταμεία τους και με τους εργαζόμενους διεκδικητές, πρωταγωνιστές και συνεταίρους στην επιτυχία.

Τα υπόλοιπα στα Δικαστήρια ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates