.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Κα ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ & ΣΚΑΪ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ & ΛΑΤΣΗ ;;;

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ & ΛΑΤΣΗΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΜΜΕ
Τι γίνεται μέσα στο μαγαζί σας κα Λούκα Κατσέλη ;;;
Μήπως προτίθεστε να χορηγήσετε και νέα δάνεια στον ήδη θαλασσοδανεισμένο κο Αλαφούζο και σε εταιρείες συμφερόντων του μετόχου σας κου Λάτση, για να στήσουν, όπως πάντα, με ξένα κόλυβα, τα νέα ΜΜΕ που θα προπαγανδίζουν στους Έλληνες το δόγμα της επαναδιάσωσης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, για να μην κληθούν ποτέ οι ίδιοι να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε ;;;




Πριν από δύο βδομάδες τα «Παραπολιτικά» είχαν αποκαλύψει μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Μαριάννα Λάτση, εμφανίζονταν να συνομιλεί με το αφεντικό του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο, διερευνώντας το ενδεχόμενο της κοινής επιχειρηματικής πορείας στο νέο τηλεοπτικό τοπίο. 

Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είχε προκαλέσει έκπληξη, αλλά και πολλά ερωτηματικά στους παροικούντες την επιχειρηματική Ιερουσαλήμ. Κι όμως το σενάριο που αποκαλύψαμε παίζει και μάλιστα πολύ δυνατά.

Για τη συμμαχία του Γιαννάκη του Αλαφούζου με την Λάτση, έχει ενημερωθεί και το Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, δείχνει να προβληματίζεται για την εξέλιξη.  


Από κει και πέρα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εσχάτως εθεάθη στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, η Μαριάννα Λάτση, προφανώς, έχοντας προσκληθεί για γεύμα από τον κ. Αλαφούζο. 

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί και η πληροφορία που θέλει το νέο «δίδυμο» να φιλοδοξεί, εκτός των άλλων, να στηθεί δυνατά στον χώρο των media απέναντι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/07/blog-post_339.html#ixzz3hCsVpsnq

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates