.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΣΤΑ 600.000.000 ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΗΓΑΣΟΥ, ΔΟΛ ΚΑΙ MEGA ;;; ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!!

Σταματήστε επιτέλους τα θαλασσοδάνεια στους χρεοκοπημένους μηντιάρχες !!!
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν τα θαλασσοδάνεια των ΠΗΓΑΣΟΥ-ΔΟΛ-ΜEGA αγγίζουν συνολικά τα 600 εκατομμύρια ευρώ !!!
Λίγα ακούγονται!
Όπως και νάχει πάντως θα πρέπει να σταματήσει άμεσα αυτή η χυδαιότητα με τα θαλασσοδάνεια σε μια χούφτα μηντιάρχες που διαπλέκονται με την εκάστοτε πολιτική εξουσία.
Φτάνει πια το λίπασμα στο συγκεκριμένο μηντιακό παρακράτος της μεταπολίτευσης που εκτός από τους παραδοσιακούς αφορά και διάφορους νεόπλουτους μηντιάρχες που επιβιώνουν γιατί οι τράπεζες δεν έχουν τραβήξει ακόμη τις πρίζες τους.
Περπατάω και πέφτω πάνω σε πρίζες εκδοτών που βρίσκονται στην εντατική.... εξομολογείται επιφανής τραπεζίτης της χώρας.
Είναι καιρός αυτή η χυδαιότητα να σταματήσει.
Στο κάτω κάτω πρόκειται για χρήματα που στην τελική καλούνται να πληρώσουν τα συνήθη κορόιδα μέσα από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Για ποιο λόγο οι Έλληνες φορολογούμενοι, ως και τον τελευταίο οικισμό της επικράτειας, να καλούνται να πληρώσουν μεταξύ άλλων και την ασυδοσία των εγχώριων μηντιαρχών;
Κάτι αισχύστου είδους άπληστοι εκβιαστές οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν πιαστεί με την γίδα στην πλάτη και παρόλα αυτά απολαμβάνουν διαρκή ασυλία.
Το γεγονός ότι πρόκειται για την Κολομβία των Βαλκανίων δεν δικαιολογεί αυτή την προκλητική αντιμετώπιση σε βάρος των φορολογουμένων που καλούνται να πληρώσουν τις ζημίες τους αλλά και την προσωπική πολυτελή ζωή τους.
Ο ρόλος του νέου διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, θα μπορούσε να είναι καταλυτικός για τον εξορθολογισμό του μηντιακού παρακράτους.
Παρότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι σε θέση να απαγορεύσει τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ, μπορεί όμως βαθμολογώντας αρνητικά τις τράπεζες που διατηρούν ανοιχτές τις στρόφιγγες στους χρεοκοπημένους μηντιάρχες να κάνει τις ίδιες τις τράπεζες πολύ πιο φειδωλές σε πάσης φύσεως θαλασσοδάνεια.
Επιτέλους σταματήστε να πετάτε λεφτά στην χαβούζα της ματαιοδοξίας του κάθε τυχάρπαστου που απαιτεί με ξένα κόλυβα να υποδύεται τον εκδότη, τον καναλάρχη, τον μηντιάρχη, τον παράγοντα των ΜΜΕ.
Πάρτε έναν προς έναν τους Έλληνες μηντιάρχες: 
Βλέπετε πολλούς οι οποίοι βρίσκονται δικαιολογημένα εκτός φυλακών Κορυδαλλού;
ΠΗΓΗ
http://kourdistoportocali.com/post/36496/dania

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates