.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΜΟΥΘ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η PQH !!!

 ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΥΒΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ FUNDS ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!
https://www.kinima-ypervasi.gr/2022/05/funds-31562003.html


Για τις 12 Ιουλίου από τις 28 Ιουνίου μετατέθηκε η προθεσμία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για το χαρτοφυλάκιο «Αριάδνη», το οποίο περιλαμβάνει μη εξυπηρετούμενα δάνεια, μικτής λογιστικής αξίας 5,2 δισ. ευρώ των υπό ειδική εκκαθάριση τραπεζών.

Στη δεύτερη φάση έχουν περάσει ως γνωστόν δύο επενδυτικά σχήματα. Από τη μια το mega consortium, που απαρτίζουν οι Bain, Fortress, Davidson Kempner, doValue και Cepal, και από την άλλη η Ellington η οποία το προηγούμενο διάστημα αναζήτησε συνεπενδυτές.

Το project αφορά στην πώληση συνολικής απαίτησης σχεδόν 14 δισ. ευρώ, που απορρέει από χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων δανείων, μικτής λογιστικής αξίας 5,2 δισ. ευρώ, των υπό ειδική εκκαθάριση τραπεζών.

Πρόκειται για απαιτήσεις από επιχειρηματικά, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων διαθέτει εξασφαλίσεις επί ακινήτων.

Η επιδιωκόμενη μεταβίβαση του μεγαλύτερου μέρους των απαιτήσεων, που διαχειρίζεται η PQH επιβάλει και τη μείωση του προσωπικού της. Έτσι, προβλέπεται δέσμευση του αγοραστή να απορροφήσει περίπου 180 εργαζόμενους στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της PQH. Οι εργαζόμενοι, που θα επιλέξουν να φύγουν από την PQH, θα αποζημιωθούν πλήρως.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates