.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!




Τι μεταδίδει το anagennisisepolion.wordpress.com:

Μαζική & μαχητική διαδήλωση στα Σεπόλια ενάντια σε πλειστηριασμό κατοικίας!


Μία οικογένεια στα Σεπόλια κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της οριστικά…

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία των πλειστηριασμών αφού η τράπεζα αρνήθηκε τη δυνατότητα ρύθμισης ζητώντας «μπροστά» πιο πολλά από αυτά που η οικογένεια ήταν σε θέση να δώσει…

Στην κυριολεξία ήταν ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ το θέαμα που αντικρύσαμε την προηγούμενη ημέρα βλέποντας στο διαδίκτυο τον ηλεκτρονικό πλεισηριασμό να «τρέχει» και να μετράνε αντίστροφα οι ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα …

Το ζήτημα όμως αυτό, το πήραν πάνω τους οι συμφοιτητές του ενός παιδιού της οικογένειας αλλά και οι συνάδελφοί του από το συνδικάτο του κλάδου που εργάζεται. Έτσι το μάθαμε κι εμείς… Σήμερα μία μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της γειτονιάς μας!

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην οικογένεια που βρίσκεται σε αυτή τη θέση …

Διαδήλωση διαμαρτυρίας απέναντι στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις…




Η «Αναγέννηση» ήταν εκεί! Συμμετείχαμε στη συγκέντρωση και την πορεία στους δρόμους της γειτονιάς μας. Η διαδήλωση πορεύτηκε από την Δυρραχίου, τον Άγιο Μελέτη, τη Βορείου Ηπείρου & την Αυλώνος. Μέσα από τη Γαλαξειδίου, την Καλαμά & τη Γράμμου διέσχισε τη Δυρραχίου και μέσω της Δράμας κατέληξε στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτή την οικογένεια, στους γείτονές μας, στους ανθρώπους που ζούμε στους ίδιους δρόμους εδώ και δεκαετίες και τα παιδιά μας πάνε στα ίδια σχολεία! Θα είμαστε δίπλα τους για ότι χρειαστούν και ότι μπορούμε να προσφέρουμε. Θα είμαστε δίπλα τους στα αγωνιστικά ραντεβού που θα ακολουθήσουν.

Αυτό θα κάνουμε και για κάθε οικογένεια της περιοχής που θα βρεθεί στην ίδια θέση! Ο αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις σε κατοικίες, περιουσίες, τραπεζικούς λογαριασμούς, επαγγελματικό εξοπλισμό και χωράφια είναι δύσκολος αλλά θα τον δώσουμε! Θα φροντίσουμε να δυναμώσει! Θα φροντίσουμε να επεκταθεί!

ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις φρόντισαν με απόλυτη ακρίβεια και συμπληρώνοντας η μία τα αντιλαϊκά μέτρα της άλλης να «στριμώξουν» τις οικογένειες εκβιάζοντάς τες να κάνουν τα αδύνατα, με ελεεινές απαιτήσεις, με άρνηση ρυθμίσεων, με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κ.α. Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει την πεπατημένη και την απογειώνει. Κινδυνεύουν άμεσα χιλιάδες εργατικές λαϊκές κατοικίες και περιουσίες!

Σήμερα όμως στους δρόμους της γειτονιάς μας φωνάξαμε δυνατά:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τα σπίτια & την περιουσία του ΛΑΟΥ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ!
Κι έτσι θα συνεχίσουμε! Πιο μαζικά! Πιο αποφασιστικά

Σε μία περίοδο που οι κάτοικοι, οι οικογένειες, η νεολαία της περιοχής μας έχει στην κυριολεξία παλαβώσει από τα απανωτά κύματα της ακρίβειας, από τις αυξήσεις στο ρεύμα, τα καύσιμα και σχεδόν όλα τα βασικά καταναλωτικά αγαθά!
Σε μία περίοδο που στους χώρους εργασίας κάνει πάρτυ η αυθαιρεσία, που οι μισθοί και τα μεροκάματα είναι τόσο χαμηλά που δε φτάνουν για τίποτα!
Σε μία περίοδο που τα μικρομάγαζα και οι επαγγελματίες δεν ξέρουν πως θα τα βγάλουν πέρα και πως θα πληρώσουν τα χαράτσια αφού οι δουλειες δεν πάνε καλά!

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ & ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΝΗ! ΟΛΟΙ για ΕΝΑΝ και ΕΝΑΣ για ΟΛΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates