.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: 10 FUNDS ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ 75 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ !!!

 



Τι μεταδίδει το newmoney.gr


Πάντως, για την αγορά των ΝPLs φαίνεται ότι μάλλον δεν πρέπει να ανησυχούμε ιδιαιτέρως αφού για το project Tethys της Intrum, γίνεται κυριολεκτικά χαμός, με τους επενδυτές να σπρώχνονται για να πάρουν κεφάλι. 

Είναι γνωστό ότι τα ξενοδοχεία είναι sexy αυτή την εποχή, αλλά για τις 75 τετράστερες και πεντάστερες μονάδες που βγαίνουν στην αγορά με το Tethys έχουν περάσει στο στάδιο των προσφορών δέκα (10) υποψήφιοι επενδυτές! 

Δεν υπάρχει fund που ασχολείται με αυτήν την αγορά που να μη δηλώνει παρόν στη διαδικασία: ΒΑΙΝ, Fortress, DK και όλοι οι άλλοι συνήθεις ύποπτοι είναι εκεί. Η συναλλαγή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και επιχειρηματιών του τουρισμού με αποτέλεσμα παρόντες να δηλώνουν και οι αεικίνητοι Ισραηλινοί της Brown. 

Στη δεκάδα υπάρχουν και ορισμένοι λεφτάδες γενικώς, όπως π.χ. το family office του Βελάνη, ενώ στη διαδικασία συμμετέχουν και άλλα funds λιγότερο γνωστά στην αγορά, αλλά και εφοπλιστικά κεφάλαια. Τον διαγωνισμό τρέχει η Euroxx. Θυμίζω ότι από τα 75 ξενοδοχεία, τα μισά είναι σε διάφορα νησιά, συνολικά η δυναμικότητά τους πλησιάζει τα 4.000 δωμάτια και το ύψος των δανείων είναι περίπου 290 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates