.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ: ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: 
Εισαγγελική παραγγελία προς την διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, για διερευνώμενο σκάνδαλο 21 εκατ. ευρώ! 
Ο εισαγγελέας Βελισάριος Χολής ζητάει το πόρισμα των 285 σελίδων, του εσωτερικού ελέγχου της εταιρείας, (που έχει το edolio5 στην διάθεση του) και περιγράφει "τέρατα" για το μεγάλο φαγοπότι!


Του Άρη Σπίνου


Αρχίζουν τα όργανα στην κρατική εταιρεία, που πίνουμε νεράκι! Με μια παραγγελία – φωτιά προς την Διοίκηση Σαχίνη της ΕΥΔΑΠ, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών και Επίκουρος Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος κ. Βελισσάριος Χολής, μετά από σχετική καταγγελία την οποία φέρονται να έχουν καταθέσει ανωνύμως «Εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ» η οποία συνοδεύεται από έγγραφο υλικό, διερευνά τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα της απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της τυχόν προκληθείσας ζημιάς άνω των 120 χιλιάδων ευρώ, την ηθική αυτουργία και τη συνέργεια σε κακουργηματικά αδικήματα και την υπόθαλψη εγκληματία σχετικά με το σκάνδαλο μεγατόνων ύψους 21 εκατ. ευρώ, που αφορά μαϊμού διευθετήσεις οφειλών και υπέρογκες πλασματικές αμοιβές για δικηγορικές εταιρείες!

Πρόκειται, για μια δυσώδη και σκανδαλώδη υπόθεση, εάν φυσικά αποδειχθούν οι καταγγελίες, υφάρπαξης της περιουσίας του Δημοσίου μέσα από εικονικές διευθετήσεις οφειλών ύψους 21 εκατ. ευρώ από τις οποίες προέκυψαν πλασματικές αμοιβές πολλών εκατομμυρίων (περίπου 6 εκατ. ευρώ) για τις δικηγορικές εταιρίες εκείνες στις οποίες η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είχε αναθέσει το σχετικό έργο!

Όλα τούτα προκύπτουν μέσα από το πόρισμα 285 σελίδων (το οποίο έχει ήδη στην κατοχή του το edolio5 της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου που υπογράφεται από τις ελέγκτριες Λιακοπούλου και Αναστασοπούλου, του οποίου την ύπαρξη ζητεί να πληροφορηθεί ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος. Αν πάντως δεν του το δώσουν... θα το δώσουμε εμείς!

Ο εισαγγελέας ακόμη ζητεί εγγραφές εξηγήσεις από τη Διοίκηση Σαχίνη, εάν έλαβε υπόψη το σχετικό πόρισμα, εάν βάσει αυτού προκύπτει ζημία για την ΕΥΔΑΠ, εάν το έστειλε ως όφειλε στον εισαγγελέα και αν έχει ασκήσει πειθαρχικές διαδικασίες από τα αρμόδια όργανα κατά των εμπλεκομένων στο τεράστιο σκάνδαλο που καταγγέλεται από τους εργαζόμενους και επιπλέον προκύπτει από το σχετικό πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου!

Η υπόθεση είναι μείζονος σημασίας και αποκτά πολιτικό και ηθικής τάξης ενδιαφέρον στον υπέρτατο βαθμό, καθώς εάν το πόρισμα είναι υπαρκτό (που είναι διότι το έχουμε στην κατοχή μας) εγείρονται ζητήματα πολιτικής ευθύνης, αξιοπιστίας, αλλά και νομιμότητας καθώς και ποινικής αλλά και αστικής ευθύνης όσον αφορά τη ζημία σε κρατική περιουσία!

Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει στη Διοίκηση Σαχίνη.

Θέτουμε ευθέως την κυβέρνηση προ των ευθυνών της!

Ποιος και γιατί κρατάει τον Σαχίνη, εις βάρος των συμφερόντων του Κράτους και της εταιρίας;

Ποιος και γιατί παρεμβαίνει παρασκηνιακά, από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου και το γραφείο του πρωθυπουργού και απαιτεί την παραμονή τηςπιθανότατα ποινικά διωκόμενης βάσει των στοιχείων, διοίκησης της ΕΥΔΑΠ;

Τι συμφέροντα και τι παιχνίδι παίζεται;

Συνεχίζεται …





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates