.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 16/01/2022

ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Για να διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :


ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΒΟΛΙΑΣ
Μεταπανδημικός Ανθρωπότυπος: Θα είσαι αυτό που σκανάρεις !!!
Δεν αλλάζει μόνο αυτό που κάνουμε αλλά πρωτίστως αυτό που είμαστε, με την τρέχουσα μετασχηματιστική συνθήκη (ψηφιακή, υγειονομική, εργασιακή).Τα βιομετρικά μας δεδομένα αποτελούν ήδη το νέο καύσιμο της πληροφοριακής διαχείρισης: «Θα είσαι αυτό που θα σκανάρεις».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
40 Δις ορυκτού πλούτου Σπάνιων Γαιών στην Ελλάδα !!!
Η στροφή στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η μεγαλύτερη εξάρτηση από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα αυξήσουν τον ανταγωνισμό για σπάνιες γαίες, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την κατασκευή των κινητών τηλεφώνων, μπαταριών (που χρησιμοποιούν και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι ανεμογεννήτριες) και ευρύτερα σε όλα σχεδόν τα υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ
Κανένα τείχος ανοσίας από τα εμβόλια - Τα κυβερνητικά μέτρα θα κοστίσουν περισσότερες ζωές από τον κορωνοϊό !!!
Καταρρέει η προπαγάνδα των εμβολίων, του τείχους ανοσίας και των σκληρών κυβερνητικών μέτρων από τις αποκαλύψεις του ιατρού – ερευνητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνου Φαρσαλινού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Δεν ωφελούν τα lockdown και τα σκληρά μέτρα - Η Ελλάδα θα βγει τελευταία από την πανδημία !!!
Πού βρισκόμαστε με την επικράτηση της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού και τι σημαίνει αυτό για τον πλανήτη εξήγησε ο επιδημιολόγος και καθηγητής της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, Ιωάννης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε και για θέματα όπως η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τα lockdown και τα σκληρά μέτρα που επανέρχονται.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Φουντώνει η υποβόσκουσα κοινωνική δυσφορία όσο οι ΚΟΥΛΗστας με την πολιτική τους οξύνουν επικίνδυνα τις κοινωνικές εισοδηματικές ανισότητες !!!
Οι κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες του τόπου διαπιστώνουν την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης σχεδόν σε όλα τα μεγάλα θέματα με αποτέλεσμα η δίδυμη κρίση (υγειονομική και οικονομική) να φουντώνει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ
Η Σάμος δεν θα θυσιαστεί ως ανάχωμα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης !!!
Αντίθεση στην μεθοδευόμενη και εξελισσόμενη προσπάθεια κάποιων κύκλων να αφεθεί η Σάμος στο έλεος των πολιτικών και στρατηγικών παιγνίων του Ερντογάν αλλά και αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ανοχή των ηγετών της ΕΕ εξέφρασε ο Σαμιακής καταγωγής Δικηγόρος-Διεθνολόγος, Γιώργος Νούλας, με αφορμή σειρά επαφών που είχε για το θέμα αυτό με σημαντικά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη αλλά και με τηλεφωνικές επικοινωνίες που έγιναν με στελέχη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στην οποία θήτευσε στο παρελθόν επί σειρά ετών.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Κόκκινη κάρτα στον EastMed από Μπάιντεν και αμερικανικό LNG που θα φτάνει πλέον στον FSRU Αλεξανδρούπολης !!!
Το αμερικανικό «γιοκ» του Τζο Μπάιντεν για τον EastMed προκάλεσε τεράστια αμηχανία στους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους της Αθήνας, καθώς με τον τρόπο αυτόν η Ουάσιγκτον τορπιλίζει μια σημαντική ελληνική στρατηγική πρωτοβουλία στον ενεργειακό τομέα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
Τι είναι χρήμα ;;;
Χρήμα θεωρείται ένα περιουσιακό στοιχείο το οποίο είναι ευρέως αποδεκτό ως μέσον πληρωμών. Στην οικονομική ιστορία των διαφόρων λαών, αρκετά αντικείμενα έχουν παίξει το ρόλο του χρήματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ

Δεν είναι βιώσιμο το υπάρχον μοντέλο διαχείρισης κόκκινων δανείων !!!
Στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη στοχευμένη και τελεσφόρο ρύθμιση των δανειακών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων αναφέρεται στο άρθρο του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Μπρατάκος.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Οδηγίες χρήσης: Πώς να πάρετε επιπλέον έκπτωση φόρου μέχρι 2.200 ευρώ με ηλεκτρονικές συναλλαγές !!!
Στο μικροσκόπιο της Κομισιόν η Ελλάδα για εκτεταμένο ξέπλυμα μαύρου χρήματος !!!
Με παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη διεγράφη πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης την περίοδο του lockdown !!!
Μπαράζ ελέγχων από την ΑΑΔΕ με στόχο απάτες στην επιστρεπτέα προκαταβολή !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Χρονιά πλειστηριασμών το 2022: 1125 πλειστηριασμοί μέσα σε μια βδομάδα !!!
Έμμεσο κούρεμα καταθέσεων με την επιβολή πέναλτι και αρνητικών επιτοκίων για τις καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ !!!
Πρόσβαση σε φθηνά δάνεια για παραγωγούς οπτικοακουστικών έργων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας από 25 έως 900 χιλιάδες ευρώ !!!
Εκβιασμός από τους Τραπεζίτες που απαιτούν την επιδότηση του Δημοσίου για να μην προχωρήσουν σε μαζικούς πλειστηριασμούς !!!
Δυστοπικό μέλλον για τους δανειολήπτες: Στο Αφγανιστάν πουλάνε τα νεφρά τους για να ξεχρεώσουν !!!
Στα χέρια της Intrum το φιλέτο κόκκινων δανείων «Earth» ύψους 5,2 Δις ευρώ !!!
Όλα στο σφυρί: Τράπεζα Πειραιώς και Intrum Hellas ξεπουλούν τα δάνεια τριών καζίνο !!!
Πρόκληση έναντι του Λαού: Ακόμα ένα παχυλό μπόνους αναμένουν οι Τραπεζίτες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates