.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!!

 



Ο Ορέστης Τσακαλώτος βρήκε την τραπεζική αγορά του…


Ο ιδιοκτήτης της Quant, εταιρείας διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων οφειλών, συμβουλευτικών υπηρεσιών κλπ, Ορέστης Τσακαλώτος τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται πολύ συχνά τα κεντρικά γραφεία της Attica Bank στην οδό Ομήρου.

Δεν είναι μόνο ότι ο Ορέστης Τσακαλώτος θέλει να πάρει ένα ακόμη πακέτο δανείων προς διαχείριση.

Η Quant στοχεύει να γίνει στρατηγικός εταίρος των μη συστημικών τραπεζών καθώς εγκαινιάζει μια σειρά συμφωνιών προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση των κόκκινων δανείων του.

Η Quant διαχειρίζεται ήδη περίπου 450-500 εκατ. ευρώ τιτλοποιημένα κόκκινα δάνεια του πακέτου Astir και προσβλέπει επίσης στις τιτλοποιήσεις Omega που δρομολόγησε η Attica Bank στο πλαίσιο των προσπαθειών εξυγίανσης που προορίζονται για το πρόγραμμα «Ηρακλής».

Παράλληλα, η Quant προσπαθεί να απαλλάξει τις συνεταιριστικές τράπεζες από το βάρος των κόκκινων δανείων τους που δεν μπορούν να στηριχθούν στους ώμους του «Ηρακλή».

Βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τη διαχείριση των επισφαλειών των συνεταιριστικών τραπεζών της Ηπείρου, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Έχει ήδη υπογράψει με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates