.

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ Ο "ΗΡΑΚΛΗΣ 2" !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Από το bankingnews.gr

Ο Ηρακλής 2 εγκρίθηκε από τις Βρυξέλλες και επιστρέφει επικυρωμένος στις 9 Απριλίου και ψηφίζεται έως τις 21 Απριλίου, ώστε να δώσει την δυνατότητα στις ελληνικές τράπεζες να ολοκληρώσουν την τελευταία φάση εξυγίανσης τους ως προς τα προβληματικά ανοίγματα.

Η ελληνική κυβέρνηση που υποστήριξε ένθερμα την λύση των τιτλοποιήσεων και παρεχόμενων εγγυήσεων, παρέχει στις ελληνικές τράπεζες μια λύση για την αντιμετώπιση των NPEs.

Με τον Ηρακλή 2 η κυβέρνηση δίνει την δυνατότητα στις τράπεζες να προβούν σε έως και 32 δισεκ. τιτλοποιήσεις NPEs παρέχοντας 11-12 δισεκ. νέες κρατικές εγγυήσεις.

Με βάση τα πλάνα που έχουν ανακοινώσει οι τράπεζες
  • Η Πειραιώς θα εντάξει συνολικά 12 δισεκ. τιτλοποιήσεις
  • Η Eurobank 3,1 δισεκ. NPEs (Mexico)
  • H Εθνική τράπεζα 1,5 δισεκ. νέα τιτλοποίηση NPEs
  • Η Alpha bank 2 δισεκ. NPEs τιτλοποίηση (Cosmos)

Το συνολικό άθροισμα περίπου 18,6 δισεκ. ευρώ.

Οι ελληνικές τράπεζες δεν θα χρειαστεί να εξαντλήσουν το εύρος του Ηρακλή 2 και τις κρατικές εγγυήσεις γιατί με 7 με 8 δισεκ. κρατικές εγγυήσεις θα έχει επέλθει η εξυγίανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates