.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FOLLI-FOLLIE: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥΣ !!!

ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΔΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΣΝΗ...
Μεσολάβησαν μόλις 2...χρόνια !!!



Την πόρτα της 35ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται το μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie περνούν εδώ και λίγες ημέρες οι πρώτοι κατηγορούμενοι για το περιβόητο «σκάνδαλο Folli Follie”. Για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών απολογούνται μεθαύριο τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί ο Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα απολογηθούν στην ανακρίτρια για τα εξής πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Κλήσεις για απολογία έχουν λάβει ακόμα 27 κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Κατηγορούμενοι είναι επίσης πρώην μέλη του ΔΣ και στελέχη της εταιρείας και θυγατρικών της σε Ελλάδα και Ασία. Αμέσως μετά τις απολογίες του καθενός εκ των κατηγορουμένων, η ανακρίτρια από κοινού με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφαίνονται για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Να σημειωθεί πως η ο κύκλος των εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση διευρύνθηκε, καθώς στο πλαίσιο της ανάκρισης απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος κι άλλων προσώπων εκτός εκείνων που είχαν διωχθεί ποινικά από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Οι απολογίες έρχονται 27 μήνες μετά τη δημοσιοποίηση (στις 4 Μαΐου 2018) του report από το QCM που ξεσκέπασε το μεγαλύτερο σκάνδαλο παραποίησης οικονομικών στοιχείων εισηγμένης εταιρείας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates