.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

"ΚΛΑΜΑ" ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ !!! ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ !!!




«Μπαίνει πωλητήριο στη μισή Μύκονο»

«Μετά τον κορονοϊό και το τέλος της σεζόν, μπαίνει πωλητήριο στη μισή Μύκονο» μου είπε άνθρωπος του real estate που δραστηριοποιείται στο «νησί των ανέμων». Μπορεί η συγκεκριμένη φράση να είναι υπερβολική, όμως είναι γεγονός ότι η πανδημία έχει αλλάξει τα δεδομένα στην τουριστική σεζόν αλλά και στις αποτιμήσεις των ακινήτων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν εκτιναχθεί.

Έτσι, όπως μου είπε, αρκετοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να κλείσουν συμφωνίες πώλησης άμεσα, όσο ακόμα η αγορά δεν έχει ενσωματώσει τις συνέπειες της πανδημίας. Σε αυτή τη φάση, τα ακίνητα βγαίνουν προς πώληση «στο μιλητό» και απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στην αγορά του εξωτερικού, όμως η εκτίμηση είναι ότι προς το τέλος του χρόνου τα πωλητήρια θα είναι μαζικά.

Αυτό που μένει να δούμε, όπως μου εξήγησε, είναι πόσο βαθιά θα είναι η διόρθωση στις τιμές και αν αυτή θα είναι παροδική ή μόνιμη. Μέχρι τότε όμως, οι πωλητές είναι σίγουρο ότι θα πολλαπλασιαστούν και το «παιχνίδι» θα παιχθεί στο αν η ζήτηση για τη Μύκονο θα παραμείνει όσο ισχυρή ήταν στο παρελθόν.


Την ίδια ώρα λουκέτο σε «Nammos» και «Scorpios» – Πολλά κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό




«Λουκέτο» μπήκε σε δύο από τα γνωστότερα beach bar της Μυκόνου, λόγω εντοπισμού πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του «Nammos» στην παραλία Ψαρρού και του «Scorpioς» στην περιοχή Παράγκα, μετά τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στο προσωπικό των καταστημάτων.

Τα κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα, που βρέθηκε για αυτό το σκοπό στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ στον κορονοϊό. Για τον λόγο αυτό, με απόφαση του κ. Παπαγεωργίου που εκδόθηκε άμεσα και ήδη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, τα καταστήματα έκλεισαν από τις 22.00 το βράδυ μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Παρασκευής 4-9-2020, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού, οπότε θα αποφασιστεί τι θα γίνει στην συνέχεια.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates