.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!! ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ !!!




Πλήρης αδιαφορία από την Πολιτεία για το πως επιβιώνουν αυτοί οι άνθρωποι...

Τι γράφει το sofokleousin.gr :

Δεν έχουν τέλος οι καθυστερήσεις πληρωμής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού εργαζομένων που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας, με αρκετούς να καταγγέλλουν ότι δεν τους έχουν καταβληθεί ακόμα τα 534 ευρώ του Ιουνίου!

Ο προγραμματισμός πληρωμής από το Υπουργείο Εργασίας για όσους είχαν τεθεί σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Ιούνιο ήταν για το διάστημα 10-13 Αυγούστου (δηλαδή, πάνω από 40 μέρες μετά), ωστόσο σύμφωνα με καταγγελίες τα 534 ευρώ δεν πιστώθηκαν σε όλους, με αποτέλεσμα αρκετοί δικαιούχοι να κάνουν μαύρο Δεκαπενταύγουστο.

Γενικά οι καθυστερήσεις είναι στην καλύτερη περίπτωση 40-45 μέρες και φθάνουν τους δύο μήνες. Έτσι διογκώνονται τα οικονομικά προβλήματα των εργαζομένων σε αναστολή σύμβασης, οι οποίοι εκτός από τη μείωση των μηνιαίων αποδοχών τους με τα 534 ευρώ, καλούνται να διαχειριστούν και τις καθυστερήσεις πληρωμής της αποζημίωσης. Οι διαμαρτυρίες δικαιούχων, που έχουν εξαντλήσει τα όρια υπομονής είναι πολλές, καθώς με αυτά τα δεδομένα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις ενός νοικοκυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates