.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ & ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!



Η φωτιά, που εκτιμάται ότι ξέσπασε στις 20.00', μετά το κλείσιμο των γραφείων, από βραχυκύκλωμα Η/Υ, δεν έλαβε μεγάλη έκταση, χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση και την συνδρομή του Θυρωρού της πολυκατοικίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι υλικές ζημίες περιορίστηκαν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Μελών και αναμένεται να αποκατασταθούν εντός των προσεχών ημερών.

Η πρόσφατη ψηφιοποίηση ολόκληρου του αρχείου κατά GDPR, έσωσε, κυριολεκτικά, τους φακέλους με τα έγγραφα των μελών, που τηρούνται, με απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων, σε διαφορετικό χώρο.

Έτσι, τα μόνα έγγραφα που καταστράφηκαν, ήταν αυτά των δανειοληπτών που εξυπηρετήθηκαν κατά τις απογευματινές ώρες της ημέρας, τα οποία, εν αναμονή της ψηφιοποίησής τους, παρέμειναν στους φακέλους, εντός του χώρου όπου ξέσπασε η φωτιά, στα ειδικά για τον σκοπό αυτό ερμάρια.

Η Πυροσβεστική, αφού έσβησε την φωτιά και κατέγραψε τα αίτια και τα στοιχεία των μαρτύρων, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για το κτίριο και τους ενοίκους των γραφείων και των καταστημάτων και αποχώρησε στις 21.30'.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι και οι εθελοντές του Σωματείου, θα επικοινωνήσουν εντός των επομένων ημερών με όλους τους ανωτέρω δανειολήπτες, προκειμένου να τους ενημερώσουν και να τους συνδράμουν, για την άμεση και χωρίς κόστος ανασύσταση και αποκατάσταση των φακέλων τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας συνέδραμαν στην, ευτυχώς, σύντομη αυτή περιπέτεια.

Αθήνα, 25/02/2020

Κυριάκος Τόμπρας                                                     Γεώργιος Κοντός
Πρόεδρος                                                                   Γενικός Γραμματέας

 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates