.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ: ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ DELOITTE ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !!!

ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ...
Θεωρείται απίθανο οι τραπεζίτες να χάσουν την ευκαιρία του Νέου Ποινικού Κώδικα και της ασυλίας που τους δόθηκε !!!




Συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας για να αξιολογήσει τα δεδομένα και να αποφανθεί για το εάν θα προχωρήσει ή όχι σε εγκλήσεις (μηνύσεις) για διάφορες υποθέσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αναθέσει στην εταιρεία ορκωτών λογιστών Deloitte να συντάξει έκθεση και να προτείνει για κάθε υπόθεση ξεχωριστά τι πρέπει να γίνει.

Παρ’ όλα αυτά η Deloitte θα παρουσιάσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, θα αναλύσει τι έχει κάνει μέχρι τώρα η τράπεζα αλλά δεν θα προτείνει στο ΔΣ εάν θα πρέπει να προχωρήσει σε εγκλήσεις.

Με βάση πληροφορίες θα υπάρξει νέο ΔΣ στις 12 ή 16 Μαρτίου 2020 και εκεί θα αποφασιστεί εάν θα προχωρήσει η τράπεζα σε εγκλήσεις.

Από τις παρουσιάσεις που έχουν γίνει έως τώρα η Εθνική Τράπεζα προσανατολίζεται στο να μην προχωρήσει σε εγκλήσεις καθώς ήδη τα τελευταία χρόνια έχουν ληφθεί πλείστες πρωτοβουλίες και αποφάσεις που υπερκαλύπτουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Σημειώνεται ότι όλες οι τράπεζες έχουν καταληκτική ημερομηνία για να απαντήσουν στα θέματα αυτά έως τις 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι τώρα Eurobank και Alpha Bank έχουν πάρει απόφαση να μην προχωρήσουν σε καμία έγκληση.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates