.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ !!!



Κάθε ρεκόρ έσπασε φέτος ο καθιερωμένος «Χριστουγεννιάτικος μποναμάς» στην καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑΣ, που ξεπέρασε για πρώτη φορά το ποσό των 3.850.000 ευρώ. Παράλληλα, οι προσφορές σε κοινωνικά ιδρύματα και φορείς της Καλαμάτας έφτασαν τις 600.000 ευρώ.

Όπως γράφει το tharrosnews.gr, στην καθιερωμένη γιορτή των εργαζομένων με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Ανδρέας Καρέλιας ανακοίνωσε τους νικητές. Ο μεγάλος πρωτοχρονιάτικος λαχνός αντιστοιχούσε σε 10.000 ευρώ και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο υπάλληλος της εταιρείας στην Καλαμάτα, Αντώνης Λυμπερόπουλος. Άλλοι 40 εργαζόμενοι κέρδισαν από 850 ευρώ έκαστος.

Για τον αντικαπνιστικό νόμο

Πάντως, ο κ. Καρέλιας, αν και όπως τόνισε, σέβεται τα δικαιώματα των μη καπνιστών, σημείωσε ότι δεν αντιλαμβάνεται τη «σπουδή» για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, σε μια περίοδο που όπως είπε, η Ελλάδα έχει σημαντικότερα προβλήματα.

Σε αυτό το πλαίσιο ανέφερε ότι οι καπνοβιομηχανίες χτυπήθηκαν αρκετά με την επιβολή μεγάλων ειδικών φόρων, που οδήγησαν στην αύξηση των τιμών και την έξαρση του λαθρεμπορίου, καθώς τα λαθραία τσιγάρα καταλαμβάνουν το 25% στο μερίδιο της αγοράς.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates