.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΠΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ;;; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





45.000 πλειστηριασμοί φορτωμένοι ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα...


Όσοι ομιλούν για την επιστροφή στην κανονικότητα λόγω της άρσης των capital controls μας δουλεύουν… κανονικά.

Αντίθετα, δεν μας λένε την αλήθεια για άλλα πράγματα: Ότι, για παράδειγμα, όπου να ‘ναι, δηλαδή μέσα στις επόμενες ημέρες, αρχίζει ο νέος γύρος των πλειστηριασμών που δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στο… απυρόβλητο. Οι πρώτες πληροφορίες είναι σαφείς και δεν επιδέχονται παρερμηνείας. Την επόμενη εβδομάδα ενεργοποιείται εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα και ήδη για τις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένοι 566 πλειστηριασμοί ακινήτων. Μαθαίνουμε ακόμη ότι στη σχετική λίστα βρίσκονται ήδη 45.000 ακίνητα και μεταξύ αυτών δεν περιλαμβάνονται μόνο εμπορικοί και βιομηχανικοί χώροι και πολυτελείς ή εξοχικές κατοικίες.

Στη μακριά λίστα υπάρχουν, πλέον, μικρά και μεσαία διαμερίσματα, χωρίς όριο αφού, όπως εξηγούν τραπεζικά στελέχη, η πρώτη κατοικία προστατεύεται πλέον μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που λειτουργεί η Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates