.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ
Η Σάρα Νετανιάχου κατηγορείται ότι πέρασε στα έξοδα των φορολογουμένων εκατοντάδες γεύματα που παραγγέλθηκαν ανάμεσα στο 2009 και το 2013 στην πρωθυπουργική κατοικία !!!




Την απαγγελία κατηγοριών για απάτη κατά της Σάρα Νετανιάχου, συζύγου του Μπενιαμίν Νετανιάχου, πρωθυπουργού του Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις κατηγορίες περιλαμβάνεται η κατάχρηση κρατικών πόρων ύψους 100.000 δολαρίων για υπηρεσίες catering στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Σάρα Νετανιάχου θεωρείται ύποπτη ότι πέρασε στα έξοδα των φορολογουμένων εκατοντάδες γεύματα που παραγέλθηκαν ανάμεσα στο 2009 και το 2013 στην πρωθυπουργική κατοικία και ότι είπε ψέματα ότι δεν υπήρχε μάγειρας στην επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες.


Αλλά και ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι αντικείμενο δύο ερευνών για διαφθορά. Θεωρείται ύποπτος ότι δέχθηκε δώρα ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων με αντάλλαγμα πρωθυπουργικά ρουσφέτια.

Σε άλλη υπόθεση, η έρευνα προσπαθεί να διαπιστώσει εάν ο Νετανιάχου προσπάθησε να κλείσει μυστική συμφωνία με εφημερίδα γιανα εξασφαλίσει ευνοϊκή κάλυψη εκ μέρους της.

Έχει καταθέσει επανειλημμένως στις αρχές, αρνείται τις κατηγορίες, αρνείται να παραιτηθεί και καταγγέλλει «κυνήγι μαγισσών».



πηγη: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates