.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: 1.100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 91% ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ !!!

Γράφει ο Θανάσης Μπέλτσος

FAKE NEWS ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΑΜΑΚ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι το 91% των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος είναι 1.100.000 Έλληνες υπήκοοι, το 7% Αλβανοί και το 2% μέλη από 170 εθνότητες !!!



Οι έμποροι της ενημέρωσης αποπροσανατολίζοντας την κοινωνία παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα με ρατσιστικό περιεχόμενο, θέλοντας να πουν στους πολίτες ότι το κοινωνικό μέρισμα δεν πάει σε αυτούς αλλά σε αλλοεθνείς. 

Ποίοι μας το λένε αυτό: 
α) ο ALPHA που ο ιδιοκτήτης του Δ. Κοντομηνάς διώκεται για φοροδιαφυγή 48 εκατομμυρίων ευρώ β) το Πρώτο Θέμα που ο ιδιοκτήτης του Θέμος Αναστασιάδης έχει καταδικαστεί για φοροδιαφυγή και διακίνηση μαύρου χρήματος, είχε συλληφθεί με βαλίτσες και ακόμη δεν έχει καταβάλει τα 5 εκατομμύρια ευρώ της καταδικαστικής απόφασης γ) ο Β. Μαρινάκης των Νέων, της Ελευθερίας ,των Παραπολιτικών που διώκεται για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο και ανάμειξη στην γνωστή υπόθεση του ναρκοπλοίου NOOR1 και δ) ο Γ. Αλαφούζος ιδιοκτήτης του SKAI και την Καθημερινής που είχε καταδικαστεί το 2001 σε φυλάκιση 5 ετών για χρέη προς το δημόσιο και με πλειάδα άλλων καταχρηστικών και παράνομων περιπτώσεων.

Όλοι αυτοί σας ενημερώνουν καθημερινά,όπως και σε αυτή την περίπτωση.


Η αλήθεια όμως είναι ότι μετά τους Έλληνες πολίτες που κατά 91% έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα η δεύτερη εθνότητα με 7% δικαιούχων ήταν η Αλβανική.Αυτοί δηλαδή που έφερε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός των μνημονίων Αντώνης Σαμαράς όταν άνοιξε τα σύνορα ανεξέλεγκτα με την Αλβανία επί κυβερνήσεως Κ. Μητσοτάκη το 1991 και εισήλθαν εκτός από 1-1.5 εκατομμύρια Αλβανών και όλοι οι βαρυποινίτες και παραβατικοί του καθεστώτος Χότζα. 

Η αλήθεια είναι ότι 1.100.000 Έλληνες και Ελληνίδες έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα. Αλλά συγχρόνως το έλαβαν 103 Κινέζοι, 57 Φιλιππινέζοι, 45 Πακιστανοί, 35 Ινδοί, 22 Αιγύπτιοι,18 Αφγανοί, 8 Κογκολέζοι, 7 Νιγηριανοί, 6 Μπαγκλαντεσιανοί, 5 Σριλανκέζοι, 4 Ιρακινοί, 3 Ταιλανδοί , 2 Ουζμπέκοι και 2 Μεξικάνοι ,1 Σενεγαλέζος , 1 Χιλιανός, 1 Παναμέζος, 1 Πορτορικανός και 1 Μαροκινός. 

Τα ΜΜΕ της εθνικής ντροπής και απάτης έβγαλαν το δημοκρατικό και αξιόπιστο συμπέρασμα ότι το κοινωνικό μέρισμα δεν πήγε σε ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες.Κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις του ΠΑΜΑΚ. 

Αλήθεια τα εκατομμύρια Ελλήνων Ομογενών που λαμβάνουν κοινωνικά επιδόματα δεκαετίες τώρα σε Ηνωμένες Πολιτείες , Καναδά ,Αυστραλία, Γερμανία και Σκανδιναβικές χώρες για εσάς ανδρείκελα της ενημέρωσης και σκουπίδια της πολιτικής κακώς τα λαμβάνουν και με την δική σας λογική θα πρέπει οι αντίστοιχες κυβερνήσεις να τους τα κόψουν και να τους ζητήσουν αναδρομικά ότι έχουν λάβει μέχρι σήμερα.Αυτό είναι μια διάσταση της εθνικής πολιτικής που σχεδιάζουν οι συνεργάτες της υποτέλειας και της απάτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates