.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ !!!

ΑΝΤΙ 3.600.000 ΕΥΡΩ
Στο σφυρί βγάζει η Τράπεζα Πειραιώς ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Η οικονομική κρίση πλήττει ολοένα και περισσότερο την περιοχή της Καλαμπάκας η οποία, αξίζει να σημειωθεί, διαθέτει περισσότερες από 40 ξενοδοχειακές μονάδες.

Παρά το ολοένα αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς τα Μετέωρα που αποτελούν έναν μοναδικό παγκόσμιο προορισμό, τα ξενοδοχεία της περιοχής αδυνατούν να κρατήσουν τους επισκέπτες στον τόπο τους, έστω και για μια νύχτα, λόγω του περιορισμένου τουριστικού ενδιαφέροντος που προσφέρει η ίδια η πόλη της Καλαμπάκας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι μια εξαιρετική μονάδα της περιοχής, όπως είναι το ξενοδοχείο «Αντωνιάδης», πληρώνει το βαρύ τίμημα της οικονομικής δυσπραγίας και σύμφωνα με πληροφορίες του thessalieconomy.gr οδηγείται σε πλειστηριασμό, από την τράπεζα Πειραιώς, για οφειλές από δάνεια.

Πιο συγκεκριμένα πλειστηριάζεται το σύνολο της ξενοδοχειακής εγκατάστασης της εταιρείας ΜΙΧ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Α.Ε-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που περιλαμβάνει τρία ενιαία κτίρια συνολικού εμβαδού 3.907 τ.μ. με 98 δωμάτια με 174 κλίνες.

Ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου θα γίνει στις 18 Απριλίου 2018 στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας. Ως τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 3.600.000 ευρώ.






πηγη: economy365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates