.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ;;;

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Και αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα από το ισχύον, συστημικό ευρωπαϊκό πλαίσιο, χωρίς να ψεκάζεσαι με τις χίμαιρες του Βαρουφάκη !!! 
Σας κυνηγάει ακόμη το σύνδρομο της Βάρκιζας !!!
Ενώ είστε στην κυβέρνηση, συνεχίζετε να παίζετε με όρους καφενείου της Πλατείας Εξαρχείων !!!
Ξεκίνα άμεσα περιοδείες για καφέ στο Σύνταγμα και στο Κολωνάκι !!!



Τσίπρας: Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την Ευρώπη όταν είσαι μόνος σου !!!

Προβληματισμένος για το μέλλον της Ε.Ε. εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην New York Times o Αλέξης Τσίπρας, ενώ υποστηρίζει πως οι Βρυξέλλες είναι το βασίλειο της γραφειοκρατίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε πως η κρίση της Ευρωζώνης δεν έχει επιλυθεί και ότι η «συνταγή» της λιτότητας αποδείχθηκε το λάθος φάρμακο.
Επιτέθηκε στις πολιτικές Βερολίνου και Βρυξελλών, λέγοντας πως αποτελούν έναν «ζουρλομανδύα» και διερωτήθηκε γιατί η οικονομική ανάκαμψη ήρθε πολύ πιο γρήγορα στις ΗΠΑ από ό,τι στην Ευρώπη.
«Νομίζω δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την Ευρώπη όταν είσαι μόνος σου», είπε ο κ. Τσίπρας. «Είδαμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και η Γερμανία ήταν πολύ, πολύ σκληροί», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δουλειά πλέον του Έλληνα πρωθυπουργού είναι να εφαρμόσει αυτό που θεωρεί λάθος φάρμακο, ελπίζοντας ότι η χώρα του δεν θα εκραγεί ενώ θα την κάνει πιο ελκυστική για τους ιδιώτες επενδυτές και στη συνέχεια να προσπαθήσει να «ανακτήσει την εθνική κυριαρχία».

Ο Τσίπρας ανέφερε ότι ακόμα θεωρεί τον εαυτό του ευρωπαϊστή και ότι ενθαρρύνεται από την άνοδο των αριστερών κομμάτων στην Ισπανία και την Πορτογαλία. «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μόνη της», σημείωσε.


ΠΗΓΗ
http://www.enikonomia.gr/economy/43382,Tsipras-Den-einai-eykolo-na-allaxeis-thn-Eyrwph-otan-eisai-monos-soy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates