.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ!!!


Γράφει ο ZARALEAKS | UNFOLLOW 48 | Τεύχος Δεκεμβρίου 2015


Η χριστιανική Ευρώπη (μη χέσω) κινδυνεύει από το ισλαμικό χαλιφάτο (μη χέσω) τη στιγμή που ο τσάρος Πούτιν (μη χέσω) ετοιμάζεται να καταπιεί τον σουλτάνο Ερτογάν (μη χέσω), όπως είχε προβλέψει ο Παΐσιος ―  τράβηξα καζανάκι.





Η  χριστιανική Ευρώπη λοιπόν είναι τόσο χριστιανική που όταν είχε δύο καλάσνικοφ έδινε το ένα στο ισλαμικό χαλιφάτο ―  και όχι μόνο καλάσνικοφ, αλλά και πύραυλο και άρμα μάχης και εκατομμύριο ευρώ, γενικώς απ’ όλα όσα είχε δύο, έδινε το ένα. Όλα εκτός από χιτώνα, τους χιτώνες τούς κράτησε όλους η χριστιανική Ευρώπη για να ’χει να σκουπίζει τα δάκρυα.
Αλλά και το ισλαμικό χαλιφάτο είναι τόσο ισλαμικό που δεν κάνει νταλαβέρια με τη χριστιανική Ευρώπη και τη χριστιανική Αμερική και ό,τι έπαιρνε από χριστιανούς μεριά τα έπαιρνε γιατί τα έβρισκε έξω από την πόρτα του και πίστευε πως τα στέλνει ο Αλλάχ. Γι’ αυτό όταν τους ρωτάνε «πού τα βρήκατε τα όπλα, κουμπάροι», απαντάνε «αλλαχουακμπάρ», που σημαίνει «του Αλλάχ είναι, κουμπάρε».

Τώρα, από την άλλη μεριά, ο Ερντογάν είναι τόσο σουλτάνος που αν δεν πάρει το ΟΚ από τις ΗΠΑ δεν κάνει ούτε φουσκάλες στον καφέ του τον τούρκικο, όπως βέβαια και ο Πούτιν είναι τόσο τσάρος όσο ο Ιβάν Σαββίδης αγνός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο Αλαφούζος μεγαλοεπενδυτής.
Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σημασία αν είσαι έλλην χριστιανός ορθόδοξος και διαβάζεις καθημερινά παγκόσμια και ελληνική ιστορία στο Facebook, καθώς επίσης και γνώστης των προφητειών του Παΐσιου. Αν έχεις διαβάσει και τρεις σελίδες από τους 1.453 τόμους των βιβλίων Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας του Λιακόπουλου, τότε δεν μπορεί να σε κοροϊδέψει κανένας καριόλης.
Όσοι ανήκουμε στην παραπάνω κατηγορία (εγώ ανήκω) καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά γίνονται για να πάρουμε πίσω την Πόλη, και έτσι, πάλι με χρόνια με καιρούς, τα περιστέρια της Πόλης ανακουφισμένα θα χέζουν πάνω στο κεφάλι του Καρατζαφέρη πρωί-μεσημέρι-βράδυ.
Σε λίγο καιρό, να μου το θυμηθείτε, θα μπει και ο Τσίπρας στο κόλπο και θα αρχίσει να τάζει σε όσους τους πάρει το σπίτι η τράπεζα ένα μεγαλύτερο σπίτι στην Πόλη και σε όσους κρατήσουν το σπίτι τους αλλά δεν έχουν ρεύμα τα φώτα του Βοσπόρου. Θα το ανακοινώσει ως το Πρόγραμμα της Πόλης (έχει προβλέψει σχετικά ο Παΐσιος).
Μέχρι τότε εσείς, βλαχοβαλκάνιοι, θα ζείτε με το ερώτημα αν όντως στο Πάντειο γαμάς με τυρόπιτα τέσσερα τυριά ή σου κάνουν πίπα με κουρού (έχει προβλέψει ο Παΐσιος και γι’ αυτό), όπως δημοσίευσε το site της Έλλης Στάη, που από μεγάλο ενδιαφέρον, δημοσιογραφικό και μόνο, παρακολουθεί της τιμές της βίζιτας.
Σας φιλώ ουδέτερα.
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Πηγή: http://unfollow.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates