.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΚ : ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Από 280 έως 340 Δις οι γερμανικές οφειλές σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους !!!



Από τα 280 δισ. έως τα 340 δισ. κυμαίνεται ο υπολογισμός των γερμανικών οφειλών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Επιτροπής της Βουλής από τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών (Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) που συνέταξε την Έκθεση για τον «Προσδιορισμό Αξιώσεων από τις Γερμανικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο».

Όπως είπαν τα στελέχη του ΓΛΚ Παναγιώτης Καρακούσης, Στέλιος Μαραβελάκης, Βασίλης Κατριβέσης, Βασίλης Μανεσιώτης και Δημήτρης Τσάκωνας οι υπολογισμοί έγιναν με ένα μέσο επιτόκιο της τάξης του 6%.

Στη δεδομένη στιγμή που η χώρα δοκιμάζεται και ασφυκτιά για να αποπληρώσει δάνεια 325 δισ. είναι σημαντικό που γίνεται αυτή η συζήτηση, καθώς δεν έχει ενεργοποιηθεί κανένα στοιχείο και αυτό θέτει όλους προ των ευθυνών που τους αναλογούν, είπε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε παρέμβασή της.

Η πρόεδρος της Βουλής υπενθύμισε ότι ο πρ. υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης είχε δηλώσει στην Επιτροπή ότι δεν υπήρχε κανένας φάκελος για το κατοχικό δάνειο, όμως αυτό διαψεύσθηκε από την Επιτροπή που συνέταξε την Έκθεση.

Newsroom naftemporiki.gr
SSL Certificates