.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

TO MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Με το βολικό άλλοθι του ιστορικού πλέον tweet του Νίκου Νικολόπουλου, που αφορούσε την Ευρώπη των ...... μερακλήδων του Λουξεμβούργου και των λοιπών gay frendly προορισμών, το MEGA πανηγύρισε σήμερα στο δελτίο των 08.00' τον αποκλεισμό του από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, εκδικούμενο έτσι επικοινωνιακά τον Νίκο Νικολόπουλο για την τόλμη και την μοναδική επιτυχία του να καταδικάσει αμετάκλητα στα ποινικά δικαστήρια τη δυναστεία Μπόμπολα !!!
Και ταυτόχρονα, χάρη στις καταγγελίες του, να οδηγήσει στα ποινικά δικαστήρια ολόκληρο το σύστημα Μπόμπολα, με αποτέλεσμα να επιβληθούν περιοριστικοί όροι και εγγυοδοσία 70.000 ευρώ κατ΄άτομο στους Εθνικούς Εργολάβους, από τον Ανακριτή Διαφθοράς για το σκάνδαλο του Προαστιακού !!!
ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ MEGA !!!
Στις 19/01/2015 - δηλαδή πριν λίγες ημέρες -  επιβλήθηκαν από τον Ανακριτή Διαφθοράς Περιοριστικοί Όροι σε έξι(6) από τους απολογηθέντες για το σκάνδαλο του Προαστιακού (σύμβαση 994), μεταξύ των οποίων τα στελέχη των «Εθνικών Εργολάβων». 
Όπως πληροφορηθήκαμε, όμως, εκτός από τους Περιοριστικούς Όρους, επιβλήθηκε και Εγγυοδοσία 70.000 ευρώ στους εκπροσώπους των εταιριών ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ των «Εθνικών Εργολάβων», ενώ η είδηση αυτή εξαφανίστηκε, όχι μόνο από το MEGA των «Εθνικών Εργολάβων», αλλά και από όλα τα ΜΜΕ !!!
Μέγα το λάθος των Τσίπρα & Καμμένου να τσιμπήσουν στο δόλωμα του δήθεν ρατσιστικού tweet και να χρεωθούν το αποκλεισμό του ΑΝΤΙΜΠΟΜΠΟΛΙΚΟΤΕΡΟΥ βουλευτή από την κυβέρνηση, δίνοντας την εντύπωση ότι επιχείρησαν έτσι να κατευνάσουν και να καλοπιάσουν το σύστημα ΜΠΟΜΠΟΛΑ και το MEGA, μετά τον αποκλεισμό του άκρως νεοφιφλελεύθερου και σφόδρα μνημονιακού και μερκελικού ΠΟΤΑΜΙΟΥ από την κυβέρνηση !!!
Ενός βουλευτή που είναι επί 25 χρόνια πρωταθλητής σε κοινοβουλευτικό έργο, που ήταν ο μόνος με το σθένος να παραιτηθεί σχεδόν αυθημερόν από την κυβέρνηση Σαμαρά, καταγγέλλοντας το στήσιμο στα 4 στην Τρόικα και που τόλμησε να οδηγήσει με μηνύσεις στα δικαστήρια ολόκληρη την ελληνική διαπλοκή, χωρίς να λογαριάσει ούτε τον Μπόμπολα, ούτε τον Μελισσανίδη, ούτε πολλούς ακόμη.
Έχουν πολλούς άλλους τέτοιους βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛΛ ;;;
Ή μήπως υπάρχουν πολλοί άλλοι τέτοιοι υπουργοί στην κυβέρνηση ;;;
Και για να τελειώνει το παραμύθι με το tweet στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, καλό είναι να θυμηθούμε όλοι την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Ότι δηλαδή ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ το μόνο που έκανε ήταν να κάνει retweet σε δική μας σχετική ανάρτηση με τον τίτλο "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .........", που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκληφθεί ως ρατσιστική, αφού αφορούσε σχολιασμό σε δημοσιεύματα ξένου τύπου που αναπαρήγαγαν την είδηση της πολυδιαφημισθείσας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, που αυτοχαρακτηρίζεται δημόσια ως gay, αναγγελίας του γάμου του με τον επίσης gay εραστή του.
Ο ίδιος αυτοαποκαλέστηκε gay, δεν τον αποκαλέσαμε gay εμείς !!!
Αν δηλαδή είχαμε γράψει για την <<ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ GAYΔΩΝ>> θα είχαμε πάλι χαρακτηριστεί ρατσιστές ;;;
Και σε τι έφταιξε ο Νικολόπουλος που απλά αναπαρήγαγε την ανάρτηση ;;;
Kαι τι είναι τελικά ρατσισμός και φασισμός ;;;
Να λες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΙ στις οικογένειες gay και να επιλέγεις ελεύθερα να δημιουργείς οικογένεια και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου στο δρόμο των straight ή να σου αφαιρούν το συνταγματικά κατοχυρωμένο και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμά σου να έχεις γνώμη και άποψη για τον θεσμό της οικογένειας και των σεξουαλικών επιλογών και προτιμήσεων των μελών της ;;;
Γιατί τελικά καταδικάστηκε ο Νίκος Νικολόπουλος ;;;
Επειδή αναπαρήγαγε τη δική μας μετάφραση της λέξης gay που ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, στα απλά ελληνικά που μπορούν να καταλάβουν όχι μόνον οι διανοούμενοι, αλλά και οι απλοί, αγράμματοι χωρικοί, που όμως μεγαλώνουν παιδιά και εγγόνια και πρέπει με κάποιον, έστω και άκομψο λεκτικά τρόπο, να καταλάβουν τι παίζεται γύρω τους, εντός και εκτός των ελληνικών τειχών και με ποιες προκλήσεις βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωπα τα παιδιά τους ;;;
Δεν είναι δηλαδή ρατσισμός η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ όσων λέμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΙ στις οικογένειες gay ;;;
Τσίπρας και Καμμένος, ξεκίνησαν καλά.
Πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο.
Η κυβέρνηση που σχημάτισαν φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση εξαιρετική.
Ας μην τη φορτώσουν λοιπόν οι ίδιοι με λάθη, ενοχές και φαινόμενα άλλοθι, που μπορεί αδίκως να χρεωθούν και στα υπόλοιπα μέλη της, ειδικά σε εκείνα που τους καταλογίζονται, δικαίως ή αδίκως, σχέσεις με το σύστημα του Μπομπολιστάν. 
Αν το επίμαχο tweet αποτέλεσε τον πραγματικό λόγο αποκλεισμού του Νίκου Νικολόπουλου από την κυβέρνηση, υπάρχει ρατσισμός.
Αν όμως αποτέλεσε άλλοθι για να γίνει το χατήρι των Μπομπολαίων, τότε τα πράγματα δεν ξεκίνησαν τόσο καλά όσο φαίνεται.
Τσίπρας και Καμμένος μπορούν να δώσουν την απάντηση !!!
SSL Certificates