.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Κυβέρνηση & Τρόικα, δεν μπορούν πλέον να κοροϊδέψουν κανέναν !!!
Τους έχουμε πάρει χαμπάρι και μπορούμε πλέον να διαβάζουμε όλο το βρώμικο παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από τους ψευδεπίγραφους τίτλους των ειδήσεων που επιχειρούν να μας σερβίρουν τα σιτιζόμενα με κρατική και τραπεζική διαφήμιση ΜΜΕ !!!

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Το κόλπο με τη ρύθμιση των 100 δόσεων είναι απλό !!!

Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε σφοδρή κριτική κατά της ρύθμισης, αφού σε αυτή δεν θα μπορέσει να υπαχθεί ούτε το 50% των φορολογουμένων !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/10/100_24.html

Έτσι η Κυβέρνηση, προκειμένου να σταματήσει η κριτική κατά της ρύθμισης, επινόησε μαζί με την Τρόικα το σενάριο της απόσυρσης, για να ικετέψουμε όλοι μαζί οι σύγχρονοι ραγιάδες του 2014 την Τρόικα να μην πάρει πίσω τη ρύθμιση, αλλά και για να περάσει ότι η Κυβέρνηση των προθύμων υπηρετών της Τρόικα διαπραγματεύτηκε σκληρά για να πετύχει τη διατήρηση της ρύθμισης.

Παλιό το κόλπο λαμόγια !!!
Σας πήρανε χαμπάρι και οι χαζοί !!!

Η ρύθμιση έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να περπατήσει αφού τα 4.000.000 Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε με 100, ούτε με 500, ούτε με 1.000 δόσεις !!!

Ένας είναι ο μοναδικός σκοπός της ρύθμισης :Να κατορθώσει το ΥΠΟΙΚ να εισπράξει μέχρι το Μάρτιο 2015 τα τρέχοντα, από τους φορολογούμενους που θα επιχειρήσουν να υπαχθούν στη ρύθμιση !!!Και φυσικά η εγκύκλιος της κ.ας Σαββαϊδου θα καθυστερήσει όσο χρειάζεται, για να συνεχίσουν οι αφελείς να πληρώνουν, πριν καταλάβουν ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανταποκριθούν στις προϋποθέσεις της εγκυκλίου !!!


H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates