.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ !!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !!!

Πάτρα : Του ήρθε εγκεφαλικό με τον λογαριασμό της ΔΕΗ !!! 
Τον χρέωσαν 11.506 ευρώ επιπλέον !!! λόγω τηλεμέτρησης !!!



Ο Πατρινός έμπορος... δεν πίστευε στα μάτια του παραλαμβάνοντας λογαριασμό ύψους 11.506 ευρώ απο τη ΔΕΗ, ενώ ήδη είχε πληρώσει τους "κατ' εκτίμηση" λογαριασμούς μέσω της τηλεμέτρησης για όλο το χρονικό διάστημα.
Του μετρούσαν την κατανάλωση με την "πιλοτική" μέθοδο της τηλεμέτρησης (εφαρμόζεται σε κάποιες περιπτώσεις στην Πάτρα) αλλά απο ότι φαίνεται έγινε λάθος μέτρηση. Τουλάχιστον αυτό του είπαν από την ΔΕΗ.
"Πλήρωνα κάθε μήνα περίπου 1000 ευρώ για το κατάστημα, όσο δηλαδή και παλαιότερα. Και ξαφνικά ενώ έχω όλους τους λογαριασμούς έναντι και εκκαθαριστικούς εξοφλημένους, λαμβάνω λογαριασμό "τηλεμέτρησης" συν 11.506 ευρώ. 5.426 ευρώ η αξία του ρεύματος και 6.216 ευρώ οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, δήλωσε στο dete.gr o ιδιοκτήτης.
Πλεόν έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο και είναι αποφασισμένος να τα βάλει με την ΔΕΗ. 
Αν είναι δυνατόν να έχει πρόσθετες χρεώσεις 11.506 ευρώ επειδή όπως του είπαν έκανε λάθος ο.... τηλεμετρητής (η μέτρηση γίνεται από την Αθήνα). 
Αλλά και πάλι ο ιδιοκτήτης αμφισβητεί το τελικό ποσό, αφού όπως λέει, ούτως ή άλλως και στο παρελθόν πλήρωνε ανάλογα ποσά με αυτά που ήδη έχει πληρώσει στους κανονικούς λογαριασμούς που παραλάμβανε.

ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/koinonia/item/17860-patra-logariasmos-tilemetrisi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates