.

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!

Μαγνητίζει τα βλέμματα η ιταλίδα υπουργός Μαρία Έλενα Μπόσκι με το μαύρο της μπικίνι !!! 
Ωστόσο, οι Ιταλοί δίνουν καθαρή ψήφο εμπιστοσύνης στα οπίσθια της συζύγου του Ιταλού Πρωθυπουργού, ΑΝΙΕΖΕ ΡΕΝΤΖΙ, με ποσοστό 54% !!!
ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ !!!



ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝA ΜΠΟΣΚΙ                ΑΝΙΕΖΕ ΡΕΝΤΖΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ SEXY ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ PARTY ANIMALS !!!
 Από την πρώτη στιγμή που ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, αποφάσισε το υπουργικό σχήμα η Μαρία Έλενα Μπόσκι μαγνήτισε τα βλέμματα χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή της.
Ντυμένη πάντα κομψά, αποδεικνύοντας πως η φινέτσα που χαρακτηρίζει τις Ιταλίδες δεν αποτελεί μύθο, η υπουργός Μεταρρυθμίσεων κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο της ομορφότερης υπουργού.
Όλα αυτά τους χειμερινούς μήνες, γιατί κατά τους καλοκαιρινούς, εύκολα μπορεί κανείς να της απονείμει εκείνον της πιο… σέξι υπουργού, καθώς οι εμφανίσεις της με μαγιό προκαλούν αναστάτωση στους Ιταλούς ψηφοφόρους και ταξιδεύουν εκτός ιταλικών συνόρων.

   
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραθαλάσσια περιοχή Μπάνιο Μαρτζόκο στην Μαρίνα ντι Πιετρασάντα, όπου φορώντας μαύρο μπικίνι απολάμβανε τον ήλιο, την ξεκούραση και τις ήρεμες βόλτες στην πλαζ.


Η λήψη που δημοσιεύθηκε στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Chi» έγινε ανάρπαστη στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης με τους φανατικούς θαυμαστές της να σχολιάζουν το καλογυμνασμένο της κορμί.
Σαν να μην έφτανε ο πανικός που προκλήθηκε στους χρήστες του Διαδικτύου με την εμφάνιση της Μπόσκι, η εφημερίδα Libero στην ηλεκτρονική της έκδοση έκανε ακόμα και δημοσκόπηση, καλώντας τους αναγνώστες να ψηφίσουν ποιο είναι το καλύτερο… μπικίνι ανάμεσα στην υπουργό Μεταρρυθμίσεων και την σύζυγο του Ρέντζι, Ανιέζε. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ποσοστά που έχουν συγκεντρώσει οι δύο κυρίες, η Ανιέζε Ρέντζι προηγείται της Μπόσκι με 54% έναντι του 46% της 33χρονης υπουργού !!!

ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/world/article/402595/i-italida-upourgos-pou-thelei-na-ginei-mana-se-nees-peripeteies/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates