.

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΤΡΑΓΙΚΟ !!! 34.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ !!!

Φεύγουν από την Ελλάδα οι παραγωγικές ηλικίες και οι νέοι με προσόντα που θα μπορούσαν να γίνουν οι ατμομηχανές της ανάκαμψης !!!
ΧΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

34.000 Έλληνες έφυγαν μετανάστες στην Αυστραλία σ' ένα χρόνο

Οι περισσότεροι είχαν υπηκοότητα, αλλά πολλοί πήγαν με τουριστική βίζα και προσπάθησαν να την αλλάξουν.
Περί τους 33.951 Ελληνες εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία, από την 1η Ιουλίου του 2012 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Προστασίας Συνόρων της Αυστραλίας.
Οι περισσότεροι από αυτούς είτε ήταν Αυστραλοί υπήκοοι, είτε είχαν βίζα μόνιμης παραμονής στην Αυστραλία ή ήταν άτομα που είχαν γεννηθεί στην Αυστραλία. Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό, περίπου 9.000 άνθρωποι, πήγαν στην Αυστραλία από την Ελλάδα με τουριστική βίζα και αρκετοί από αυτούς έψαχναν ή ψάχνουν τρόπο για να αλλάξουν τη βίζα έτσι ώστε, να παρατείνουν την παραμονή τους στη χώρα.
Τα παραπάνω στοιχεία παρουσιάστηκαν σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Αυστραλο-Eλληνική Κοινωνική Πρόνοια με θέμα το Μεταναστευτικό Δίκαιο και τις τελευταίες αλλαγές που έχουν σημειωθεί σε κάποια είδη βίζας για την Αυστραλία. Το σεμινάριο έγινε στην ελληνική γλώσσα, στα γραφεία της Πρόνοιας στο Μπράνσγουϊκ της Μελβούρνης, σε συνεργασία με τους PB & B Immigration Lawyers και ομιλήτρια τη δικηγόρο Μεταναστευτικού Δικαίου, Μαρία Ψυχογιού και απευθυνόταν κυρίως σε νεοφερμένους Έλληνες. Με σκοπό την γενικότερη πληροφόρηση για το σύστημα μετανάστευσης της Αυστραλίας, η κα Ψυχογιού τόνισε, ότι το κόστος και οι φόρμες, ειδικότερα για τις «skilled visas», αλλάζουν μέχρι και δύο φορές τον χρόνο.
Για να αποφευχθούν φαινόμενα εξαπάτησης αυτών των ανθρώπων, η κ. Ψυχογιού ανέλυσε τις βασικές προϋποθέσεις και δικαιολογητικά που απαιτούνται, στη φοιτητική βίζα (με περιορισμό ωρών εργασίας), τη βίζα συντρόφου και τις βίζες εργασίας.
ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/greece/article/402598/shedon-34000-hiliades-ellines-metanastes-stin-australia-s-ena-hrono/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates