.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΖΑΡΑΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ !!!

 




Άγρια κόντρα με ύβρεις και χαρακτηρισμούς ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Ζαραλίκο στο Twitter με φόντο τις παρακολουθήσεις

Από το koutipandoras.gr


Αν και οι διαδικτυακές κόντρες είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στα social media, εντούτοις η συγκεκριμένη μεταξύ του , Νίκου Χατζηνικολάου και του stand up comedy Χριστόφορου Ζαραλίκου είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον με πολλά αιχμηρά σχόλια από τον ηθοποιό προς τον δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει το e-tetradio, όλα ξεκίνησαν όταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, με το γνωστό του χιουμοριστικό τρόπο, πήρε θέση για τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Κουκάκη, και ότι παρακολουθείτο από την ΕΥΠ.

«Ρε παιδιά σίγουρα ειπώθηκε αυτό στην βουλή γιατί μπαίνω στο έγκυρο enikos.gr του έγκριτου Νίκου Χατζηνικολάου και του διευθυντή του Μάνου Νιφλή που κάνει ρεπορτάζ από κούνια και δεν το βρίσκω. Μήπως είναι fake news;»., διερωτήθηκε ο stand up comedy κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου ό οποίος απάντησε σε ειρωνικό ύφος: «Επειδή ορισμένοι κωμικοί παριστάνουν τους καθηγητές δημοσιογραφίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι κομματικοί προπαγανδιστές της… δεκάρας, διαβάστε το ρεπορτάζ που αποτυπώνει την πραγματικότητα», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την υπόθεση των υποκλοπών παραθέτοντας ένα δημοσίευμα του enikos.gr με τίτλο «Σφοδρή αντιπαράθεση για την υπόθεση Κουκάκη». Και συνέχισε: «Πόσο θλιβερό αντί να επαινείται όποιος παρουσιάζει όλες τις απόψεις για ένα θέμα, όπως ορθά έκανε το enikos.gr, να κατηγορείται επειδή δεν υιοθέτησε άκριτα την άποψη του κόμματος που υποστηρίζει ο κωμικός! Θλιβερό και απαράδεκτο!».

O Χριστόφορος Ζαραλίκος επανήλθε στο αρχικό tweet του Νίκου Χατζηνικολάου και απάντησε κι εκείνος ειρωνικά, ως εξής: «Αγάπη μόνο». Αυτό ήταν το ξεκίνημα ενός διαλόγου που τα περιείχε όλα.

Από εκεί και πέρα η κόντρα φούντωσε με τους διαλόγους να είναι ενδεικτικό για το τι θα επακολουθούσε. Ιδού:

-Ζαραλίκος: «Η σάτιρα τους κάνει όλους καλύτερους κι αυτό φαίνεται απ´ το γεγονός πως ανεβάσατε άρθρο μετά το σχόλιο, ενώ δεν υπάρχει ούτε καν η είδηση για τον δημοσιογράφο Κουκάκη. Ποιο κόμμα υποστηρίζει ο κωμικός θα πείτε; Κάνατε ρεπορτάζ;».

-Χατζηνικολάου: «Δεν είναι σάτιρα η άκριτη υιοθέτηση μιας συγκεκριμένης κομματικής εκδοχής για ένα γεγονός. Και πάντως κανένας δεν σε διόρισε αρχισυντάκτη ή λογοκριτή μας. Δημοσιεύουμε τα ρεπορτάζ όταν είναι πλήρη και διασταυρωμένα».

-Ζαραλίκος: «Εμένα σίγουρα δεν με διορίζει κάνεις πουθενά γιατί είμαι ανεξάρτητος και όχι υπάλληλος. Επίσης το σχόλιο δεν είναι λογοκρισία και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε το άγχος της λογοκρισίας, μπορεί κάποιος να σας λογοκρίνει; Έχετε δεχτεί πιέσεις; Έχετε κάνει χατίρια; Μιλήστε μας»

-Χατζηνικολάου: «Εξυπνάδες που δεν σου ταιριάζουν…»

-Ζαραλίκος: «Ευχαριστώ που αναγνωρίζετε το υψηλό μου επίπεδο, για να ανταποδώσω είχατε τα προσόντα να γίνετε δημοσιογράφος αλλά…».

-Χατζηνικολάου: «Ότι πείτε κύριε καθηγητά δημοσιογραφίας… Αφιππεύσατε πάντως κάποια στιγμή και μην παριστάνετε τον υπέρτατο κριτή, κρυπτόμενος πίσω από τη δήθεν σάτιρα. Δεν είναι σάτιρα η εμμονική στοχοποίηση όποιου έχει άλλη γνώμη. Έχω 40 χρόνια διαδρομής. Είναι ανέντιμο να τα διαγράφετε έτσι».

-Ζαραλίκος: «Κοιτάξτε οι δημοσιογράφοι κρίνονται από τους αναγνώστες – ακροατές και οι ηθοποιοί – κωμικοί από το κοινό. Τώρα ποιος κάνει σάτιρα και ποιος κάνει δημοσιογραφία το κρίνει το κοινό εκτός αν κάποιος έχει αφεντικό, οπότε το κρίνει το αφεντικό. Εγώ δεν έχω αφεντικό».

-Χατζηνικολάου: «Ενώ εγώ έχω; Ποιον; Εσένα;».

-Ζαραλίκος: «Εμένα αποκλείεται δεν έχω τόσα λεφτά, επίσης το Χριστόφορος δεν είναι ταιριαστό όνομα για αφεντικό όπως, για παράδειγμα, Βαρδής, Δημήτρης, Γιώργος, Βαγγέλης».

-Χατζηνικολάου: «Η λάσπη είναι… σάτιρα; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Ό,τι έχεις να πεις να το πεις ευθέως και να αναλάβεις την ευθύνη! Αν έχεις λίγη τσίπα ακόμη. Περιμένω λοιπόν! Πες τα! Και θα κρίνει η δικαιοσύνη. Έχεις αρκετά για να πληρώσεις την αγωγή που θα σου κάνω άθλιε συκοφάντη. Περιμένω λοιπόν να μιλήσεις συγκεκριμένα».

-Ζαραλίκος: «Τι θα κρίνει η δικαιοσύνη; Ποιο είναι καταλληλότερο όνομα για αφεντικό; Τι σας συμβαίνει;»

-Χατζηνικολάου: «Τη λάσπη που πετάς άθλιε συκοφάντη. Δεν τα έλεγες αυτά όταν ήμουν αφεντικό σου. Τα λες από τότε που η αποτυχημένη εκπομπή σου κόπηκε από τον Real FM».

-Ζαραλίκος: «Αλτσχάιμερ; Πριν 7 χρόνια είχαμε μια συμφωνία που δεν τηρήσατε και μετά με καλέσατε και στην ραδιοφωνική και την τηλεοπτική εκπομπή σας και ήρθα».

-Χατζηνικολάου: «Αστείος ψεύτης! Ο μόνος τρόπος να μας κάνεις να γελάσουμε… Συκοφάντης, λασπολόγος, ψεύτης! Εμμονικός και επομένως θλιβερός».

-Ζαραλίκος: «Εδώ που γελάτε με αυτά που λέω είχατε πιεί;» (σ.σ. βάζει ένα βίντεο με τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ τους στο Star ένα εκλογικό βράδυ του 2015)

-Χατζηνικολάου: «Και τώρα γελάω μαζί σου! Πιο ψεύτης και πιο συκοφάντης πεθαίνεις!»

-Ζαραλίκος: «Χαίρομαι που γελάτε, γιατί από τις απαντήσεις και τις βρισιές σας νόμιζα θα πάθετε κάτι και θα με φάνε οι τύψεις».

-Χατζηνικολάου: «Δεν σε έβρισα. Χαρακτήρισα τα λεγόμενα σου. Έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και μιλάς και για την υγεία μου; Τέτοιο κατάντημα; Τέλος συζήτησης μαζί σου. Δεν είπες τίποτε συγκεκριμένο. Πετάς λάσπη. Όταν θα πεις, θα σου απαντήσω. Στη δικαιοσύνη».

Ο διάλογος συνεχίστηκε και μεταμεσονύχτια :

-Ζαραλίκος: «Εδώ που γελάτε με αυτά που λέω είχατε πιεί;» (σ.σ. το βίντεο με την τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ τους στο Star που λέμε παραπάνω)

-Χατζηνικολάου: «Βλέπω αυτογνωσία… Μπράβο! Θεωρείς ότι μόνο αν πιεί κανείς μπορεί να γελάσει με όσα λες;».

-Ζαραλίκος: «Για σας μιλούσα όχι γενικά. Με μέτρο τα ποτά».

-Χατζηνικολάου: «Έρχεται η μήνυση».

-Ζαραλίκος: «Μπράβοι να μην έρθουν κι όλα τα άλλα θα τα αντέξω».

-Χατζηνικολάου: «Αυτά αλλού. Όχι σε μένα. Ποιος πίνει άραγε και έχει ξεφύγει;»

-Ζαραλίκος: «Κοιτάξτε ποιος πίνει δεν ξέρω, αφού με ρωτάτε όμως να σας πω πως η ψυχοθεραπεύτρια μου λέει πως οι άλλοι είναι καθρέφτες μας».

-Χατζηνικολάου: «Εσένα ο καθρέφτης σου αποκλείεται να σε αντέχει. Έχει και η αλητεία όρια».

-Ζαραλίκος: «Παρατήρησα πως χρησιμοποιείτε πολύ τις λέξεις ψεύτης συκοφάντης αλητεία και λάσπη. Δωρεάν συνεδρία με αγάπη».

-Χατζηνικολάου: «Δωρεάν συκοφάντης. Και δωρεάν ψεύτης. Δηλαδή Ζαραλίκος».

-Ζαραλίκος: «Επίσης σας ενοχλεί και το δωρεάν παρατηρώ. Εντάξει μερικοί δεν χρεώνουμε για όλα, ζούμε λιτά».

-Χατζηνικολάου: «Το δωρεάν αναφέρεται στη φτήνεια σου… Οποιος διαφωνεί μαζί σου πίνει και χρειάζεται ψυχίατρο; Τόσο άθλιος είσαι; Τόσο αλήτης;»

-Ζαραλίκος: «Αν μπερδεύετε τον ψυχίατρο με τον ψυχοθεραπευτή, μετά από 40 χρόνια διαδρομής στην δημοσιογραφία, παραδίνομαι».

-Χατζηνικολάου: «Κρίμα Χριστόφορε… Μη συνεχίσεις. Δεν θα σου απαντήσω ξανά».

-Ζαραλίκος: «Αν ήμουν στην θέση σου ούτε εγώ θα απαντούσα. Φιλιά από την μητέρα μου».

-Χατζηνικολάου: «Φιλιά από τα τέσσερα παιδιά μου που διαβάζουν όσα γράφεις για μένα και απορούν».

-Ζαραλίκος: «Μπορούν να με ρωτήσουν αν έχουν τουίτερ, η μητέρα μου πάλι δεν μπορεί, λόγω ηλικίας και ακούει ραδιόφωνο».

-Χατζηνικολάου: «Το ραδιόφωνο μας είναι ανοικτό στους ακροατές πάνω από δέκα ώρες την ημέρα. Εσύ που εργάσθηκες σε αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζεις».

-Ζαραλίκος: «Όχι στην εκπομπή σας που δυστυχώς άκουγε».

-Χατζηνικολάου: «Θα την φιλοξενήσω όποτε θέλει. Όπως και εσένα».

-Ζαραλίκος: «Θα την ρωτήσω αν την ενδιαφέρει, εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά δεν με ενδιαφέρει».

-Χατζηνικολάου: «Σωστά. Το περίμενα. Δεν αντέχεις τον διάλογο. Σε βολεύει να υβρίζεις. Να χαρακτηρίζεις αλκοολικούς και ψυχοπαθείς όσους διαφωνούν μαζί σου! Σάτιρα…».

-Ζαραλίκος: «Κοιτάξτε αυτό που κάνουμε τόση ώρα λέγεται διάλογος όχι σάτιρα, αλλά αυτό που κάνετε εσείς να πηγαίνετε από τις βρισιές στις απειλές για αγωγή και μήνυση μετά να λέτε δεν σου απαντάω ξανά και να καταλήγετε στις προσκλήσεις είναι καλή ιδέα για κείμενο. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια».

-Χατζηνικολάου: «Είδαν όλοι ποιος υβρίζει και ποιος χυδαιολογεί. Και ποιος φοβάται την αντιπαράθεση στο ραδιόφωνο. Άντε γειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates