.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΛΟΒΟΥ !!!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:



Αναστολή εκτέλεσης της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού έως τις 29 Ιουλίου

Με δικαστική παρέμβαση ανεστάλη προσωρινά η έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό. Κόσμος αλληλέγγυος είχε μαζευτεί από το πρωί έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου.



Πρόκειται για τη μοναδική, πρώτη κατοικία της η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ. Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή αναστολή μέχρι να εκδικαστεί στις 29 Ιουλίου το αίτημα ανακοπής που έχει κατατεθεί.




Λίγες ώρες πριν την έναρξη της διαδικασίας της έξωσης, η Ιωάννα Κολοβού έκανε μια δραματική ανάρτηση στο Facebook και επεσήμανε ότι θα πάνε σήμερα το πρωί για της πάρουν το σπίτι.

«Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με “μοχθηρή” πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου, το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές “συναλλαγές” που κάνουν μαζί… Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται….», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού




ΠΗΓΗ
kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates