.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ - ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!

 

Σάλος με δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι έχει καρκίνο - Γι'αυτό τον έκαναν με το ζόρι Πρόεδρο

Χτες προκλήθηκε σάλος με δήλωση του Τζο Μπάιντεν ότι έχει καρκίνο, που έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Εκεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, περιέγραψε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα διυλιστήρια πετρελαίου, κοντά στο πατρικό του στο Κλέιμποντ του Ντέλαγουερ και προχώρησε στην εξής δήλωση: «Γι’ αυτό και εγώ όπως και τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, έχουμε καρκίνο και γιατί επί πολλά χρόνια το Ντέλαγουερ είχε το υψηλότερο ποσοστό κακοήθειας». Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση ταξίδεψε ανά τον κόσμο με ταχύτητα φωτός, βάζοντας “φωτιά” στον Λευκό Οίκο, ο οποίος έσπευσε να “μαζέψει” τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου και να ηρεμήσει τους πολίτες της χώρας που άρχισαν να ανησυχούν. 

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως ο πρόεδρος αναφερόταν σε μια παλαιότερη περιπέτεια της υγεία του και συγκεκριμένα σε μια θεραπεία που είχε υποβληθεί για τον καρκίνο του δέρματος. Τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για «λεκτική γκάφα» του προέδρου της Αμερικής ενώ το βίντεο της ομιλίας του έκανε τον γύρο του κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates