.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΟΡΓΙΟ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ: ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2022 ΚΑΙ ΑΝ, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ;;;
Διαβάστε εδώ:

ΒΟΜΒΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ "ΕΘΑΨΕ" ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!



Το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού περιμένει ο υπουργός Ανάπτυξης για να δράσει όσον αφορά τις απαράδεκτες πρακτικές των τραπεζών, παρά την καταγγελία του Συνηγόρου του Καταναλωτή, Λευτέρη Ζαγορίτη, ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτό απάντησε στην ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρη Μαμουλίδη, ο οποίος τον κάλεσε να ζητήσει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού να επισπεύσει την έκδοσή του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είπε ότι το πόρισμα είναι κομβικής σημασίας και σημείωσε ότι κατά την ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο Συνήγορος του Καταναλωτή ανέφερε ότι τα τελευταία τρία χρόνια συντελείται όργιο με τις τράπεζες και ότι δεν προλαβαίνει να μαζεύει αναφορές και παράπονα πολιτών εναντίον των πρακτικών των τραπεζών.

Στην απάντησή του, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για ενδεχόμενη παραβίαση των αρχών ανταγωνισμού από τις συστημικές τράπεζες αναμένεται περί τα τέλη του 2022, «με βάση τους συνήθεις ρυθμούς της, οι οποίοι ανταποκρίνονται και στα διεθνή σχετικά χρονοδιαγράμματα».

«Θα αναμένω θεσμικά το πόρισμα της Επιτροπής και όταν αυτό μου δοθεί θα δράσω με βάση τα προβλεπόμενα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατά την πάγια τακτική του προσπάθησε να αντιστρέψει το ερώτημα, και να επιτεθεί στον ερωτώντα βουλευτή και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, «από τη στιγμή που άρχισε η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ένα αίτημα ελέγχου από πλευράς του, θα εθεωρείτο "παρέμβαση"» και χαρακτήρισε υποκριτικό το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «επί 5 χρόνια διακυβέρνησής του, και παρά τις φωνές στο Σύνταγμα κατά τραπεζιτών και τοκογλύφων, δεν βάλατε ένα ευρώ πρόστιμο, δεν κάνατε κανένα έλεγχο στις τράπεζες. Εμείς τους βάλαμε έναν σκασμό πρόστιμα».

Και πρόσθεσε: «Είστε καλοί για ερωτήσεις, για δηλώσεις, για πανό, να το παίζετε επαναστάτες κατά του καπιταλισμού, αλλά όταν πήρατε την εξουσία, γατάκια».

ΠΗΓΗ
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates